Madona, sami dobri predlogi...
BTW Kaj pa alkoholiki? Kaj pa z njimi? Aja - pa da bi stare mame, stare 95 in več let, ujčkali na medicinske stroške, ko pa vsi vemo, da itak se tu nič več ne da naredit (EMŠO.press)... Kakšen predlog, kam z njimi?
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Pa dajmo potem pospravt še kadilce... veš kolk bolniških postelj je zasedenih zaradi kadilcev, kateri niso bili dovolj močne osebnosti? Predlagam, da se tistemu, kateremu se odkrije rak na pljučih nahitro inekcijo da, pa bo rešena zadeva....
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz
Matr mi je cudno da bi dzankije pobili in iztrebili ker se fiksajo in kradejo ker zabredejo pod vplivom mocne droge, med tem ko so cefurji ko kradejo, pretepajo cist pri prisebnem stanju(so pa pac pod naravno primitivno dozo) in bi jih ujckali.
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Madona, sami dobri predlogi...
BTW Kaj pa alkoholiki? Kaj pa z njimi? Aja - pa da bi stare mame, stare 95 in več let, ujčkali na medicinske stroške, ko pa vsi vemo, da itak se tu nič več ne da naredit (EMŠO.press)... Kakšen predlog, kam z njimi?
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Pa dajmo potem pospravt še kadilce... veš kolk bolniških postelj je zasedenih zaradi kadilcev, kateri niso bili dovolj močne osebnosti? Predlagam, da se tistemu, kateremu se odkrije rak na pljučih nahitro inekcijo da, pa bo rešena zadeva....
Tobak je bil (in je še delno) družbeno sprejemljiva droga. Prav tako alkohol. Od obojega so rajnke in obsoječa država načrpala toliko keša v obliki davkov, da se ti zvrti. Torej ni problema tem zagrizenim davkoplačevalcem sedaj omogočiti zdravljenje in dostojno smrt, saj so verjetno medtem že vzgojili naslednjo generacijo ali dve kadilcev in alkoholikov.
Ðanksi pač ne prispevajo nič v državnega pujska, niti distributerji droge, niti prevozniki...neposredno. Torej se jim zdravljenja ne omogoči. Konec debate.
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz
Matr mi je cudno da bi dzankije pobili in iztrebili ker se fiksajo in kradejo ker zabredejo pod vplivom mocne droge, med tem ko so cefurji ko kradejo, pretepajo cist pri prisebnem stanju(so pa pac pod naravno primitivno dozo) in bi jih ujckali.
Ja kuha pa je polde, si enkrat prevec jezik stegnil in dobil po peechki od juznaka?
Nisem vedel da so vsega cefurji krivi.
Ontopic:
Ne gre se zato da bi bili nestrpni pac zaradi tega ker se drogira da ga je treba ubit. Stare mamce in atiji so pac bolani, ker so ze v letih. Ti pezdeti so pa mladi in se zavestno unicujejo. Zakaj potem ko vidite nekega cestnega divjaka v jarku recete prav ti je kaj pa noris. Torej isto tukaj. Crkn kaj se pa drogeras.....
Kar se pa alkota tice je pa to zame itk droga tko da velja isto pravilo. Pa ceprav imam fotra obcasnega alkoholika..... brez izjem....
Ce ne mi pa Darwin.
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Ko smo že pri odvisnostih - kaj pa pravite na gablerje? Jih postrelit kot vse ostale?
Jaz mislim, da maš ti vedno bolj neke težaveCitat:
Uporabnik kozarec pravi:
Ko smo že pri odvisnostih - kaj pa pravite na gamblerje? Jih postrelit kot vse ostale?