Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Lahko je s polno ritjo srat, pravi star slovenski pregovor.
......
V osnovni sem imel sosolca, ki je prihajal iz urejene druzine. Vcasih ko sem bil pri njemu na obisku sem mu bil fovz, ker v njegovi hisi ni bilo kreganja, pretepanja pa verbalnega nasilja, kot je to bilo pri nas doma. In se vedno je. Vcasih sem se jaz dobival batine, no zdaj jih ne. Pa nisem narkic. Ta sosolc pa je. Nihce mu ni sili iglo v roko, pa si jo je sam.
Gremo k drugim vrstam narkicev.
Bomo rekli, da so to tisti, ki so pac po nesreci zabredli v to. Probali danes na tem zuru, jutri na tistem in tako je to preraslo v odvisnost. Kdo mu je kriv? Sam si je, ker nedojame, da si unicuje lajf, in da si je ze podpisal smrt.
In zakaj bi takega cloveka smatrali kot neko bogo bitje?
Saj nam povzroca probleme, pa nebomo zdaj gledali vse skozi denar, pac to koliko kostajo.
Dejansko ti ljudje povzrocajo probleme, kot so vlomi, tatvine.... prenosi spolnih bolezni ipd. Skratka unicujejo to naso ze tako uniceno druzbo. In potem naj se nam smili. Na tukaj imas moj avto, daj razbi sipo in si vzemi radio ti boscek en. Rabis se kak evrcek za fix.
Te ljudi je treba postaviti pred zid, in vsakemu metek v glavo, a ne, metki so predragi. Cak kaj imajo ze americani, aja seveda elektro sus v mozgane. To ja strom je poceni danes.
Vlada je pa najvecji krivec za to. Ker je pustila da se razpasejo tisti "varuhi" clovekovih pravic, in tako je ta golazen vec vredna kot pa nek posten delavec ali drzavljan. Moja mat dela v klinicnem, in ni noci ko nebi prisli teziti za igle, a jim jih seveda morajo dati, no ta narkic vidi da iglo ima, ampak nima fixa. Ampak glej ga zlomka stoji na parkingu, poglej poglej koliko dinarcev je v tistih avtomobilih, pa bo mal v tega precikeral pa mal v tistega....
Ampak ok, gremo jim pomagat. Prvo ga dobijo policaji pri nekem kaznivem dejanju, ga dajo v zapor da prenoci lepo na toplem, nato ga naslednji dan dajo v center za rehab. Tam mu je lepo ima vse, od hrane pijace tople namestitve... ampak ne, za njega se ni cas za streznitev, in tako pobegne. In zacaran krog se ponovi. In to pocne vse do takrat ko je ze tako unicen, da se komaj zivi in nato gre pa fehatarit, pomagaj mi slabo mi je, pomagaj mi umiram.....
In kje spet konca? Na nasih hrbtih, zivi na nase stroske.
Zdravila so draga, ampak za njih jih je preprosto skoda!