A tisti zaklan pujs bo kaj manj zaklan zaradi tega?Citat:
Uporabnik pocast pravi:
Preveč se zavrže, ful preveč....
Sicer sem pa pripravljen jesti manj mesa in ga dražje plačati, vse za boljšo kvaliteto in za to da se imajo živali lepše
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
A tisti zaklan pujs bo kaj manj zaklan zaradi tega?Citat:
Uporabnik pocast pravi:
Preveč se zavrže, ful preveč....
Sicer sem pa pripravljen jesti manj mesa in ga dražje plačati, vse za boljšo kvaliteto in za to da se imajo živali lepše
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
eh... problem je samo ker ni spostovanja do zivali
veliko hrane se zavrže... če nebi toliko hrane zavrgli be dejansko lahko zmanjšali pridelavo oziroma pridelovali bolj kvalitetno.Citat:
Uporabnik Janez40 pravi:
Kako boš delal lepo z živalmi, ko ne moreš napolniti trga, saj je poraba ogromna in vedno večja? Si pripravljen jesti manj mesa in zanj plačati več? Žal večina mesojede raje ne.
Enako bi bilo z vegi lobijem, če bi se svet nenadoma obrnil proti mesu in začel žvečiti rastlince. Poraba in povpraševanje bi se tako povečala, da bi lahko le z dodatnimi nehumanimi praksami širili pridelavo. Pa smo spet v (zelenem) zosu.
Enostavno naj je preveč, da bi se lahko ukvarjali s humanistiko na svetovni ravni in hkrati zadostili potrebe vseh.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Čak mal, ti si za mujote oni pa koljejo tako kot smo mi pred desetletjem. Te to moti in zakaj ne napadaš islam?