Trailerji ali Prihaja v kino

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
En, vsaj zame zanimiv filmček bo pa tale:

Journey To The Center Of The Earth (2008)[/COLOR]

Zanimiv bo seveda za ogled v dvorani ExpanD (3D različica), čeprav sem na originalna različica[/COLOR] iz leta 1959 po predlogi Julesa Verna, v bistvu eden čisto prvih filmov, če ne celo prvi, ki sem si ga v življenju sploh ogledal in to v celoti (pri polni zavesti
grin1.gif
Priporočam original vsem, če vam ga slučajno uspe kje stakniti (kar, predvidevam, je malo verjetno)!

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Ena stvar, ki jo že 4 leta čakam, je tretji del moje najljubše igrice vseh časov, vseh žanrov. Mogoče naj bi prišla ven prihodnje leto. Kakorkoli že, filmska različica pride ven 17. oktobra:

Zasedba je pisana meni na kožo:
Mark Wahlberg (Four Brothers, Invincible, Shooter), Mila Kunis (Oh ta sedemdeseta, Forgetting Sarah Marshall), Beau Bridges (Stargate, My name is Earl), Donal Logue (Grounded for Life, Ghost rider), Chris O'Donnell (od Robina v Batmanu ga nisem videl v spodobni vlogi)...

Upam, da ne bodo mem usekali. Pričakujem čimveč bullet-time prizorov.
aplauz.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Sicer igre nisem nikoli igral ampak a niso v trailerju neki demoni? "Demonov" mislim, da v igri ni bilo ali pač? Pa Mila Kunis je menda totalno zgrešena igralka za lik, ki ga igra.
17758-icon_confused.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Ja, demoni so v njegovi glavi. Nočne more itd.

Mila Kunis resda ni najbolj primerna igralka na svetu za lik Mone Sax, ampak glavno da je vitka temnolaska.
smile-1.gif

Bomo videli. Precej je odvisno tudi od režiserja - saj če bi hotel gledati popolnoma isto zadevo, bi šel še enkrat igrat igrico.
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
36.962
10.517
113
Pa saj oni redneck tudi ni bil slab, še zmagal je na koncu
grin1.gif

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Amen, to pa res niso filmi, ki bi jih pričakovala ali sploh opazila, če ne bi povsod posiljavali z reklamami, ko pridejo.

Najbolj težko bo čakanje na spet naslednjega Pixarja. Vesoljčki, tokrat, se mi zdi.

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Hooo tole bo genialno, verjetno. Za vse, ki so šli zdaj tudi REC gledat ... in jih je navdušil Favnov labirint ...
Španci z novo grozljivko, ki je istočasno tudi drama ... El orfanado.