Misliš, če mi na armaturki kaže vrednost pritiska? Ne, samo katera guma naj bi bila prazna.
ja, pejt se peljat, ce ne bo nic, tester.
men je crknil ventilcek... 7 let
Misliš, če mi na armaturki kaže vrednost pritiska? Ne, samo katera guma naj bi bila prazna.
Tudi po polurni vožnji naokoli se opozorilo ni ugasnilo. Jutri bom ročno malo izpraznil še eno gumo, da vidim, kaj mi bo pokazalo na displeju. Zdaj mi kaže, da je prazna zadnja leva guma. No, ventilček ne crkne, izprazni pa se baterija (življenska doba naj bi bila 5 let), ki je v senzorju ventilčka. Ponavadi se samo baterija ne da zamenjati, je treba menjati cel ventilček s senzorjem.ja, pejt se peljat, ce ne bo nic, tester.
men je crknil ventilcek... 7 let
Tudi po polurni vožnji naokoli se opozorilo ni ugasnilo. Jutri bom ročno malo izpraznil še eno gumo, da vidim, kaj mi bo pokazalo na displeju. Zdaj mi kaže, da je prazna zadnja leva guma. No, ventilček ne crkne, izprazni pa se baterija (življenska doba naj bi bila 5 let), ki je v senzorju ventilčka. Ponavadi se samo baterija ne da zamenjati, je treba menjati cel ventilček s senzorjem.
Takole pa izgleda prikaz na displeju.
Poglej priponko 92495Poglej priponko 92496
Ja vem, originali so kar dragi. Ko bom menjal celoletne gume, ki so stare 3 leta, bom menjal tudi vse senzorje, prej ne. Pa še nekaj bom preveril. Če je moja pištola na kompresorju točna. Na domačem kompresorju sem jo uporabil prvič, jutri grem preverit še na pumpo.hahaha, ja pol crkne, ce mores zamenjat.
original bo drag.
kupil bos ponaredek, ki ga je potem potrebno se preprogramirati. to je pa mal drugacna masina kot obd. preveri pri vulkanizerju, ce ima, preden menjate.
Če ni vajenec, ki je prišel delat to sezono (beri: prejšnji teden) bi moral videti bunko velikosti dveh kovancev na dnu ventila (na notranji strani feltne)...ksz
nekaj dni po menjavi pnevmatik se je vklopilo opozorilo da ne zaznava spredaj desno,
resetiram.
zdaj pa sploh ne zazna vec nic in pise samo preveri senzorje, utripa oranžna za gumo pol pa začne stalno svetit, glede na renault navodila piše da to pomeni da vsaj eno kolo ni opremljeno s senzorjem.
na menjavi je bila žena, samo se spomni da je menjal en ventilček, je možno da je bumbar dal navaden ventil? lahko to vizualno kak vidim?