se ena moderna zadeva, ki zal samo dodatno komplicira zivljenje lastnikov.
no ja...
ce dam nove feltne gor, a je mozno prestavit te magic ventilcke iz obstojecih 15" felten na nove 16"? a je potrebno preprogramiranje racunalnika?
je mozno dat obicajne in to onemogocit v racunalniku?
Pa loterija, če jih bo zaznalo.Na autodoc so senzorji med 20 do 30 Eur komad.
Tak da go for it
Pa loterija, če jih bo zaznalo.
Prižgala se mi je lučka za prazno gumo. Izmeril sem tlak, napumpal malo, ampak lučka še vedno gori. Gumba za resetiranje ni, naj bi se ugasnila sama.
Nazadnje ko se mi je to zgodilo, je imela guma 0'2 bara manj tlaka, napumpal sem jo in lučka je ugasnila. Zdaj pa noče.
Gume so bile menjane pred tremi leti (celoletne), ventilčki pa so po moje še originalni (stari 6 let). Bi lahko bila kriva tudi izpraznjena baterija senzorja na tem ventilčku gume?
Kia Ceed 2018.Če kaže pritisk ni ventilček hin.
Kateri avto imaš??
Če kaže pritisk ni ventilček hin.
Kateri avto imaš??
se vidi pritisk?Kia Ceed 2018.
Včasih pomaga če se zapelješ par kilometrov.Prižgala se mi je lučka za prazno gumo. Izmeril sem tlak, napumpal malo, ampak lučka še vedno gori. Gumba za resetiranje ni, naj bi se ugasnila sama.
Nazadnje ko se mi je to zgodilo, je imela guma 0'2 bara manj tlaka, napumpal sem jo in lučka je ugasnila. Zdaj pa noče.
Gume so bile menjane pred tremi leti (celoletne), ventilčki pa so po moje še originalni (stari 6 let). Bi lahko bila kriva tudi izpraznjena baterija senzorja na tem ventilčku gume?
Misliš, če mi na armaturki kaže vrednost pritiska? Ne, samo katera guma naj bi bila prazna.se vidi pritisk?
Ja, to sem bral, bom poskusil.Včasih pomaga če se zapelješ par kilometrov.