Kaj si to mislil s tem "pa dajmo"? A si želel spet sproducirati 10 strani neuporabne debate in pri tem jesti kokice?
Prosim vse prisebne da "Don't feed the Troll"
To ima vsak novi mali jajcek dizl.+1 in to se dizel vernikom sploh ne da dopovedati. Pa da ne bo pomote sam nimam nič proti dizlom.
Tistega z vecjim motorjem. Pa ka bos to kupovl za AC...? Nonsense.Sej čakam s konkretnimi vprašanji ...
Katero toyoto corolla kupit za dnevno vožnjo po AC?
Ker po besedah toyota fanov tule, hibrida ne gre primerjat z dizlom in ni namenjen vožnji po AC.
Točno to.
Ne razumem te obsesije z dizli (tudi v tej temi). Nekaterim pač ni jasno, da kupec hibrida ne bo kupil traktorja in da poraba goriva ni vedno prvi razlog za nakup hibrida. Meni je recimo bolj kot poraba pomemben instanten navor pri speljevanju, tiha vožnja in avtomatski menjalnik. In vse to Corolla obvlada.
Ne se smešit, to da hibrid ni za AC so nabijanja zagovornikov dizlov.Ker po besedah toyota fanov tule, hibrida ne gre primerjat z dizlom in ni namenjen vožnji po AC.
Sej čakam s konkretnimi vprašanji ...
Katero toyoto corolla kupit za dnevno vožnjo po AC?
Ker po besedah toyota fanov tule, hibrida ne gre primerjat z dizlom in ni namenjen vožnji po AC.
Bluetec Hybrid madafaka
Ne LOL sem mislil na tisto razliko med 12V in 48V; naj bi se počasi vse prešaltalo na ta akumulator.Ima dva akumulatorja
- 12V svinčev, ki je manjših dimenzij in skrbi samo za "boot" sistema, luči ko je avto ugasnjen in ACC porabnike ko je avto samo v ACC mode. V Priusu sem nadomestno kupil tole, v Corolli je verjetno kaj podobnega. Na uradnem servisu so želeli 160€.
- Hibridna baterija pod zadnjimi sedeži, to pa je močnejši akumulator, če si to mislil
Za to dobiš 3 korole, res pa je, da niso premijske.
Delaš se neumnega ali si neumen?
Svetujem ti nakup hibrida. Vseeno 2.0 ali 1.8 z obema se boš peljal.
Ok, potem smo to razčistili. Se pravi če vzamem ubervagna (Golf) bi tam vzel dizla. Torej je hibrid konkurenca dizlu ali ne? Se pravi se lahko primerja vozila s temi motorji, čeprav so za nekatere eno hruška in drugo jabolka. Ker oglasil sem se samo zato ker nekateri (zagovorniki hibridov) trdite da se to ne da primerjat. Še 1x naj poudarim da so avtoceste in hitre ceste oz. vožnja po teh cestah NAJBOLJ uporabljan tip ceste z osebnim vozilom v EU (po domače, največ kilometrov z osebnim vozilom se v EU naredi po AC/hitrih cestah).
Ok, potem smo to razčistili. Se pravi če vzamem ubervagna (Golf)bi tam vzel dizla
No če je komu kaj v uteho sam v klancu z 1.8 pri vožnji navzgor nažgal večino vozil razen res unih ta močnih; zdaj možno je, da so ostali vozili le varčno in umirjeno
Nisem mogu ker sem bil čist skoncentriran na to, da se držim črte, se ne zabijem v ostale, pa v betonsko ograjo, pa da ne padem v jarekA pogovarjal si se lahko v avtu?