Boli me kita, par sekund gor ali dol. Ko pa nekateri položnice plačujete pa stave vplačujete je pa OK... ;D you get the pointNe laži, vai klofate na pumpi. Vas poznam....
Lako tudi slikaš npr....in klofaš doma.Ne laži, vai klofate na pumpi. Vas poznam....
Ravno zadnjic sem cakal enega takega.Placevalci lota in poliznic ne parkirajo na tocilnem mestu
To veš pa kako? Kaj pa če je študentko spraševal če gre v M diferencial G2 ali G4 olje?Ravno zadnjic sem cakal enega takega.
za počasne. ko parkiram v garazo, vzamem racun pogledam kmje, odstejem 5 km od skupnih kmjev, vse vtipkam v app in za to porabim 20 sekund enkrat na 14 dni recimo ....in potem odstevas ko vnasas v tabelo?
zadnjic je en kekec kr sel pit v kafic, G pa je ostal na točilnem.Ravno zadnjic sem cakal enega takega.
Karkoli že, trajalo je bistveno dlje kot jaz natipkam tisti 2 cifri v telefon.To veš pa kako? Kaj pa če je študentko spraševal če gre v M diferencial G2 ali G4 olje?
Torej tako kot sem napisal, naknadno odstevas kilometre. Ne gremo vsi s pumpe v garažo...za počasne. ko parkiram v garazo, vzamem racun pogledam kmje, odstejem 5 km od skupnih kmjev, vse vtipkam v app in za to porabim 20 sekund enkrat na 14 dni recimo .
kaj s tem pridobim? recimo da mi nek jezek ali podobnez ne more srat kolk imam stroska z MOJIM avtom al kolk mi pije. torej vsako zunanje pametovanje odpade.
podobno je s hišo in njenimi stroški.