realno, isti letnik in km, je razlika cca. 5000€ … ta je cenejsi, ker ima precej km ze …Corolla je jurja cenejša od Camry? Nazadnje ko sem gledal, je za tem jurjem bila še ena ničla.
Pomlad,poletje,jesen delam 850-950km odvisno koliko je AC. Porabo pa imam po BC 5,2 v 33.500km.bi moral preverit, katera oprema tocno je … kar se tice kolesa, moram ze zdaj, ko imam karavana, sneti prvo kolo, tako, da to sploh ni problem. bolj me skrbi, ker je balanca sirine 780mm, kar potem skomplicira tetris v prtljazniku …
dve stvari me zanimata - koliko km se naredi z enim tankom? pa kolk je realna poraba na AC … vseeno sem veliko na AC.
Seveda govorimo o rabljenih....Corolla je jurja cenejša od Camry? Nazadnje ko sem gledal, je za tem jurjem bila še ena ničla.
zakaj ne? a dela? dela, ko šus. a ima kaj problemov? nima. tankaš in pelješ.pa če si budalo, da daš za 5 let staro corolo 20 kilo.
to ti pa sam lahko podam izkušnjo ... Prius, tam, do 140km/h, pije zmerno. ampak takoj, ko zakorakaš čez 140km/h, skoči poraba v nebo, to pa.Jaz v glavnem ne dosežem te vaše porabe s hibridno Corollo pa da ga Ampak vem pa, da se da, ker vidim pri drugih, sam voznik se zamenja pa je koj liter manj
katera merkla?menjalnik na 125kkm, v 8 letih in 240kkm sem menjal 2 amortizerja, izredni strošek 1500€.
tolk o dpfju, injektorjih in ne vem še kaj.
vozim se neprimerno bolje, tako da sploh ni primerjave... mas prav
dec, dajva primerjat jabke, ne jabke pa paradajze. Corolla pa E klasa sta mičkan narazen. tudi najdražja, najbolj naloadana Corolla ne košta tolk, kot osnovni E.E karavan
verjemi, sem gledal C-je.itak da ne (A in B) je plastik fantastik sploh tisti , ki so novi že oskbljeni..
S Cejem pa si že cenovno tam, in je neprimerno več avta, vsaj kako se pelje. Novo še razumem, zato ker pro 30 kilo je globoka tema, je corola legit, rabljeno pa se odpre nov svet.
Pri Hybridih sem pred časom bral, da po 7l uporabe kar crkujejo neke celice v bateriji, ki se jih da zamenjati. Koliko je menjava?o wow ... če dodaš pa še 2.0 motor v enačbo za Corollo (184hp), si pa celo na tem, da je Corolla dražja ...
Nehaj brati oslarije. Baterija ima 10 let garancije, zdrži pa 400-500k km.Pri Hybridih sem pred časom bral, da po 7l uporabe kar crkujejo neke celice v bateriji, ki se jih da zamenjati. Koliko je menjava?