Soldino bi se peljal če bi mu dali dodatnih 100 hpTi kar pusti ves čas na sport mode, se tako vsaj solidno pelje![]()
Soldino bi se peljal če bi mu dali dodatnih 100 hpTi kar pusti ves čas na sport mode, se tako vsaj solidno pelje![]()
Odzivnost ni enaka pa v Sport+ je vzmetenje trše.Ko stisneš polni gas gre v vseh načinih enako
Ni. Pri šport mode imaš več baterije na lagerju in jo več uporabi pri pospeševanju.Kdo piše o odzivnosti. Pravim, da ko je gas stisnjen na 100% je pri vseh načinih enako.
Ne vem kako je pri tvojem Camry-u, ampak pri hibridnih Toyotah, ki sem jih jaz vozil, se je tudi v ECO voznem načinu stanje baterije praktično vedno gibalo med polovico in recimo tričetrt, tako da je bilo dovolj baterije za polno moč. Tako da ne vem o kakšni več baterije na lagarju ti govoriš. Pod 50% je padlo edino, če sem res držal samo toliko plina, da se ni zbudil motor in sem jo torej jaz namerno izpraznil do nekje cca. 25%, potem se je pa itak motor zagnal.Ni. Pri šport mode imaš več baterije na lagerju in jo več uporabi pri pospeševanju.