Soldino bi se peljal če bi mu dali dodatnih 100 hpTi kar pusti ves čas na sport mode, se tako vsaj solidno pelje
Soldino bi se peljal če bi mu dali dodatnih 100 hpTi kar pusti ves čas na sport mode, se tako vsaj solidno pelje
Odzivnost ni enaka pa v Sport+ je vzmetenje trše.Ko stisneš polni gas gre v vseh načinih enako
Ni. Pri šport mode imaš več baterije na lagerju in jo več uporabi pri pospeševanju.Kdo piše o odzivnosti. Pravim, da ko je gas stisnjen na 100% je pri vseh načinih enako.
Ne vem kako je pri tvojem Camry-u, ampak pri hibridnih Toyotah, ki sem jih jaz vozil, se je tudi v ECO voznem načinu stanje baterije praktično vedno gibalo med polovico in recimo tričetrt, tako da je bilo dovolj baterije za polno moč. Tako da ne vem o kakšni več baterije na lagarju ti govoriš. Pod 50% je padlo edino, če sem res držal samo toliko plina, da se ni zbudil motor in sem jo torej jaz namerno izpraznil do nekje cca. 25%, potem se je pa itak motor zagnal.Ni. Pri šport mode imaš več baterije na lagerju in jo več uporabi pri pospeševanju.