Raje corollo za 34k kot takrat golfa 7 za 40k z manj opreme.tole moraš bit kar alter da daš za corolo 34 oziroma danes 43.
svašta zemlja nosi.
ne morem se znebit občutka, da bi lahko tebi? prodali corola tudi za 70kilo?
Same here.Meni ni problem ne eno ne drugo. Ampak če bi sam šel na premijo, bi najbrž 2-3 leta stara koštala bolj blizu 50-60k in ne 30-35k. Kot drugo pa trenutno še nočem v garaži neke luksuzne značke, se raje še malo skrijem v povprečju. Naj malo videz vara.
To je pa res. Razen poznavalcev.... v bosni sem imel avto parkiran ob bajti, ob cesti. Je pripeljal en kombi mimo in so se kar ustavili pred bajto in prosili če lahko malo pogledajo Camry-ja. Da jim je ful všeč, če jim povem kako je, izkušnje itd..... En lastnik trgovin pa kafičev. Me je presenetilo, ker v bosni se vse vrti okoli VW, MB, BMW, Audi.Same here.
Exe oprema, moja nima šibedaha pa JeBLa.
Prej sem mel audija za 8k€, vsem je šel v zobe,... zdaj korole za 40k€ noben ne povoha na firmi.
Ta je bil sarkastičen, pa nisi poštekalTo je pa res. Razen poznavalcev.... v bosni sem imel avto parkiran ob bajti, ob cesti. Je pripeljal en kombi mimo in so se kar ustavili pred bajto in prosili če lahko malo pogledajo Camry-ja. Da jim je ful všeč, če jim povem kako je, izkušnje itd..... En lastnik trgovin pa kafičev. Me je presenetilo, ker v bosni se vse vrti okoli VW, MB, BMW, Audi.
poznavalcev
kolega se pripelje z velsatisom, je tudi v središču pozornosti. Pač mazohist z jajci