K VAG grupa, res koj jim k.. K gledam eno B klaso Mecke je k space shittle prot temu, 100 let naprej. Škoda.Mislim halo. Tile siroki robovi okrog ekrana spominjajo na kitajsko fake tablico izpred 15 let.
K VAG grupa, res koj jim k.. K gledam eno B klaso Mecke je k space shittle prot temu, 100 let naprej. Škoda.Mislim halo. Tile siroki robovi okrog ekrana spominjajo na kitajsko fake tablico izpred 15 let.
Spoh niso fora lučke, ampak dizajn. Sory da ko en k nabiješ to tablco na armaturo je kr neki. Bp integriraš nižje v armaturko, sej Toyota zna. Mam sam tako v "starejšem" modelu.Za vsakega kupca nekaj.
Eni tripate na led lučke v milijon barvah, eni pa na to da avto dela.
Ko se vsedem v avto za 120k€ in mi lastnik najprej ponosno pokaže ambient osvetlitev. Da pa pri 120 žvižga okrog ogledal, pa ne sliši.
Tole je zate space shuttle? Ta plastika in mini zaslonček? Pa praktično nobenih funkcij, pelje se povprečno, zvočna izolacija povprečna... in to je B klasa za 40k eur. Res je neprimerljivo s Corollo. Mercedes je lahko sram, da kaj takega sploh ponuja za tak denar. To je kraja. Tale B klasa ni M od mercedes kot bi si človek predstavljal.K VAG grupa, res koj jim k.. K gledam eno B klaso Mecke je k space shittle prot temu, 100 let naprej. Škoda.
Se strinjam tole je šele kič. Toyota je proti temu več kot korektna.Tole je zate space shuttle? Ta plastika in mini zaslonček? Pa praktično nobenih funkcij, pelje se povprečno, zvočna izolacija povprečna... in to je B klasa za 40k eur. Res je neprimerljivo s Corollo. Mercedes je lahko sram, da kaj takega sploh ponuja za tak denar. To je kraja. Tale B klasa ni M od mercedes kot bi si človek predstavljal.
Motor niti ni igral vloge. Vsega ostalega nisem vec zmogel -> cenenosti.Ali zaradi arhaičnega 1.6 motorja in ročnega menajlnika ali kaj drugega?
Motor niti ni igral vloge. Vsega ostalega nisem vec zmogel -> cenenosti.
Poraba je bila pricakovana za atmosferca tega ranga..okoli 7 litrov. Crknilo ni nic (33 jurkev km) pa niti nima kaj.
Kajnni? Avto kot tak..kako je zmetan na kup in kake uporabniske felerje ima, se pa ne bi smeli it. Cisto podcenjevanje in zanicevanje kupcev.
Sem se pa peljal (svojega sem prodal v Izolo in so me zqpeljali domov) z mestnim terencom..oni izboklinas..par crk..hibrid. sem se samo smejal..spet..nad 80 km/h sva se se komaj slisala v avtu...ko sem imel obcutek da bov vzletela (od silne hitrosti in hrupa)..ko je elektrika nazigala (sumim) in se motor vrtel v nore vrtljaje je stevec kazal 125 km/h...saj ce ne bi bilo smesno bi se clovek zjokal. Cenenost notranjosti seveda na vrhuncu..so verjetno povzeli po Corroli.
Jaz enostavno vec nisem zmogel iti mimo avta...
(Brez zamere do ostalih imetnikov corrole..ampak saj vejo o cem govorim...).
Verjetno se zavedaš, da je notranjost malo drugačna v Executive ali pa osnovni opremi.Haters gonna hate?
Verjetno se zavedaš, da je notranjost malo drugačna v Executive ali pa osnovni opremi.
In zakaj je hater, če Toyota ni izpolnila pričakovsnj in to tudi napiše? Predvidevam, da ni iz Mercedesa S klase prestopil na Corollo in bil razočaran.Nevem no, kupiš Dacio Logan, potem se pa pizdiš da je to kanta in jajca. It makes sense.
Pač prilagoditi je potrebno pričakovanja. Vsak izdelek ima svoj namen in metati vse v isti koš je malce otročje. Se zavedam da je velika razlika med osnovno in najvišjo opremo. Tudi ko trdim da golf (bivši) highline in basic ni isti avto pa me ljudje debelo gledajo, kaj je z mano narobe.
In zakaj je hater, če Toyota ni izpolnila pričakovsnj in to tudi napiše? Predvidevam, da ni iz Mercedesa S klase prestopil na Corollo in bil razočaran.