Če avto ne zazna ključev, se ne more zaklenit.Saj sem tudi sam bil presenečen. Je pa res, da so ključi bili v usnjeni torbi z kar nekaj papirja naokoli. Morda jih avto ni zaznal? Kakorkoli avto se je sam zaklenil, ko so bili ključi not, jaz pa zunaj
Če ne odpreš vrat, drži? To je relock funkcija in je ok. Kakorhitro ti ena vrata odpreš, se mora ta funkcija izključit. Tako da je nekaj narobe s sistemom.Torej ko sem zunaj avta s ključi, se mi relativno hitro vedno zaklene nazaj, ko ga enkrat odklenem.
Za Toyoto se ne spomnim.Znotraj avta s ključi ne moreš zaklepati vozila ne? (ne morem preveriti sedaj) Npr. če bi kaj po pomoti pritisnilo gumb?
Opozori te na glavnem displayu, da je slaba baterija. Ko je baterija slaba se opozorilo pojavi vsakič, ko prideš v avto preden ga prižgeš.Hvala za nasvet A te kjerkoli sistem opozori na baterijo, ali jo moraš zamenjati po občutku?
Zato sem tudi napisal, da mu je nekje sistem zatajil.Ko sem kupil avto sem prav nacrtno sel sprobavat ce se lahko kljuc zaklene v avto mi ni uspelo.
No,enako sem naredil tudi na prejsnjem avensisu 2009, pa je ista fora kot pri corolli.
Sem menjal ja. Po cca 2 letih.Ste že zamenjali baterijo v daljincu? Meni je včeraj izpisalo, da je potrebna zamenjava (avto je star 2 leti).