Zanimimo. Dve leto vozil E300e. Niti ene najmanjse tezava.Kolikor sem zadnje čase gledal, se bolj kot ne odsvetuje Mercedesove hibride. Sem se zelo zagrel za enega C300h, ampak ko sem šel malo brat o težava, sem si rekel "ne, hvala". Podobna zgodba je z C350e (bencinski hibrid). Problem je v tem, da so pri Mercedesu te hibride do konca zakomplicirali, motor je vgrajen nekje v menjalniku, ena gora senzorjev in ko kaj crkne (in po vsej verjetnosti tudi bo), je to extra €€€. Recimo crkne pomožna baterija (ki je v bistvu velik kondenzator) in avto noče preklopit iz elektrike na dizla. Torej se pelješ tistih par km in potem lahko samo vse 4 utripalke vklopiš. Naslednja težava je ta, da je zelo malo servisov, ki sploh popravljajo te hibride in še med temi je zelo malo mehanikov, ki jih sploh znajo popravit....
To se itak ne dela. Iz semaforja pospešis do željene hitrosti, odzvameš plin in nato nežno pritisneš plin tako da istane v EV načinu.ne ni, ker da do teh 65 prideš je že nov dan
Če je kolona semafor do semaforja al pa res počasn promet je pa uporabno ja. Drugače je to ful počasno pospeševanje, da ne vklopi benza zraven.
Aha. Slabo bral. Se opravičujemGovora je blo o predelavi na plug-in in kolko je uporabno...
In če maš plug-in nekak neboš motorja vklaplal. Te si dal dreku focn.
300e =/= 300hZanimimo. Dve leto vozil E300e. Niti ene najmanjse tezava.
... Si že predstavljam kako nočno akcijo zgolj na baterijePolicija bo dobila 30 Coroll Trek 2.0
Kratka bo ta akcija…
Saj govorimo o hibridu? Čakaj, a niso karavani vsi 1.8? Škode so vsi karavani in laiku se zdi, da tudi vse dizel...Policija bo dobila 30 Coroll Trek 2.0, poleg Škod. Me zanimajo komentarji uporabnikov.