Hmm, en izmed citatov:Ja na cisternah.
Večina osebnih je brez prekatov.
Mogoče ti + od akumulatorja prebijaEna zanimivost, čisto vsakič, ko se po vožnji dotaknem vrat, me strese statična elektrika.
Kaj ma ta joke, ki sploh ni smesen, veze s corollo?
Pozdravljeni,
zanima me če je kdo že primerjal cene servisnih storitev na različni pooblaščenih servisih.
Včeraj sem imel servis na 45k km. Peljal sem ga v BTC. Na uradni strani (priponka) sem videl, da je cena servisa 211€. Računal sem še čistilo za šobe (18€) in nekako v glavi imel znesek 230€. Ampak ups Končni znesek je bil kar 286€. Če odštejem čistilo je še vedno 60€ več kot obljubljajo.
Vsekakor 60€ ni tolikšen znesek, da bi me bolelo srce ampak raje bi šel na eno večerjo kot pa dal serviserjem
Ali ima kdo izkušnje z nošenjem svojega olja na servis? Sklepam, da niso ravno veseli takšnih strank, če seveda pogledamo cene olja na uradnih servisih.
LP
malo raztegnejo račun.... veseli ali ne, srečni naj bodo da kdo pride...tole o nošenju olja ni več tabu tema. Prinesi, in še tam nekaj prišparaš...ce gre za 1 do 2 € po litru res ni vredno, če pa 10€/l, potem pa me lahko tudi grdo gledajo.Pozdravljeni,
zanima me če je kdo že primerjal cene servisnih storitev na različni pooblaščenih servisih.
Včeraj sem imel servis na 45k km. Peljal sem ga v BTC. Na uradni strani (priponka) sem videl, da je cena servisa 211€. Računal sem še čistilo za šobe (18€) in nekako v glavi imel znesek 230€. Ampak ups Končni znesek je bil kar 286€. Če odštejem čistilo je še vedno 60€ več kot obljubljajo.
Vsekakor 60€ ni tolikšen znesek, da bi me bolelo srce ampak raje bi šel na eno večerjo kot pa dal serviserjem
Ali ima kdo izkušnje z nošenjem svojega olja na servis? Sklepam, da niso ravno veseli takšnih strank, če seveda pogledamo cene olja na uradnih servisih.
LP
Zakaj jih pa nisi takoj vprašal, kje je nastala razlika med oglaševano ceno in dejansko ceno? In jim pokazal na spletu veljavno ceno.Pozdravljeni,
LP