Maš 2 USBja, en je v sredinskem naslonu drugi pa v armaturki. Ampak ja.. tudi 2 sta premalo glede na to v kerem času živimo. Ta corolla ma par takih lovskih, je pa še vedno generalno zelo OK avto. Sploh pogon.BTW, od česa je odvisno število usb priključkov? Meni se zdi kar neverjetno, da je v avtu predstavljenem in proizvedenem v letu 2019 en samcat usb priključek, pa še to na najbolj butastem možnem mestu. Še passat tdi jih ima več
Nima! Vsaj moj 2018 ne. Samo enega, v srediskem predalu. Pa niti enega vsaj prlibližno pametnega mesta za odložit telefon.BTW, od česa je odvisno število usb priključkov? Meni se zdi kar neverjetno, da je v avtu predstavljenem in proizvedenem v letu 2019 en samcat usb priključek, pa še to na najbolj butastem možnem mestu. Še passat tdi jih ima več
To ta, ki je bila predstavljena včeraj?Nova oktavija Škoda da se razume ima usb priključek pri vzratnem ogledalu, da lažje prillopiš dasch cam.
Kaj maš to za eno toyoto?Nima! Vsaj moj 2018 ne. Samo enega, v srediskem predalu. Pa niti enega vsaj prlibližno pametnega mesta za odložit telefon.
Kaj maš to za eno toyoto?
Te so d'best pa še nič ne trošijo.Nemško, iz Wolfsburga.
V sredinskem naslonu je samo 12v vticnica... sem tudi jaz debelo pogledal, ker sem imel v glavi, da je tam usb.Maš 2 USBja, en je v sredinskem naslonu drugi pa v armaturki. Ampak ja.. tudi 2 sta premalo glede na to v kerem času živimo. Ta corolla ma par takih lovskih, je pa še vedno generalno zelo OK avto. Sploh pogon.
A si 100% da si dobro pogledal, da spredaj nad prostorom za telefon nimaš še enga USb-jaNima! Vsaj moj 2018 ne. Samo enega, v srediskem predalu. Pa niti enega vsaj prlibližno pametnega mesta za odložit telefon.
Kateri model imaš? HB 1.8 sol tega nima...Jaz imam en USB kot zgoraj na sliki in in poleg 12V vtičnice v sredinskem naslonu, le da je ta samo za polnjenje.
Volvovega sistema niso delali inženirji, ki so prej delali zobnike. Ko so delali ta sistem (kar je bilo za XC90) so odprli poseben dizajn biro (na Danskem, v tem primeru), noter pa zaposlili kup ljudi, ki os prišli od proizvajalcev smatphonov in web designa ...Jooooj, podobno ko Volvo, ki sicer ponuja AA in CarPlay, ki pa sta integrirana tako, da uporabita cca 1/3 od sicer ogromnega centralnega displaya. To se očitno dogaja, če se da inženerjem, ki so vajeni dizajnirat zobčenike v menjalnikih v roke dizajn infotainmenta.
Primer:
No ja če je pa tako potem pa Toyotini strojniki niti niso tako slabi.Volvovega sistema niso delali inženirji, ki so prej delali zobnike. Ko so delali ta sistem (kar je bilo za XC90) so odprli poseben dizajn biro (na Danskem, v tem primeru), noter pa zaposlili kup ljudi, ki os prišli od proizvajalcev smatphonov in web designa ...
Ja ta ko je bila včeraj predstavljena.To ta, ki je bila predstavljena včeraj?
Kaj maš to za eno toyoto?
samo dizajn pa seka, , nobenega poenotenja, kot da bi iz petih avtomobilov iz razlličnih obdobij in znamk tole skup sestavil. Kak jim to rata.A si 100% da si dobro pogledal, da spredaj nad prostorom za telefon nimaš še enga USb-ja
Si sedel notri al samo nabijaš? Res ni presežek ampak je notri zelo solidna in daleč boljša kot prejšnja.samo dizajn pa seka, , nobenega poenotenja, kot da bi iz petih avtomobilov iz razlličnih obdobij in znamk tole skup sestavil. Kak jim to rata.