Ma pustite trolla no, on je bolj za te ringlšpil variante:Si sedel notri al samo nabijaš? Res ni presežek ampak je notri zelo solidna in daleč boljša kot prejšnja.
Ok, vse si povedal.nimam potrebe po sedenju v polizdelku.
Si sedel notri al samo nabijaš? Res ni presežek ampak je notri zelo solidna in daleč boljša kot prejšnja.
Merecedes design tudi fejst "seka". Not f00kneš en meter širok display pa volan in voila! Pa LED lučke najbolj debilnih barv.samo dizajn pa seka, , nobenega poenotenja, kot da bi iz petih avtomobilov iz razlličnih obdobij in znamk tole skup sestavil. Kak jim to rata.
ne bos verjel, ta model ima možnost odvit barve . v nastavitvah.Ma pustite trolla no, on je bolj za te ringlšpil variante:
Da mi kdo tistega mercedesa na hof prpele, ga tožim za motenje posesti
slino bi se poleg in fehtal za en krog.Da mi kdo tistega mercedesa na hof prpele, ga tožim za motenje posesti
Ves da. Potem bi si ga kupil ce bi ga tak fejst zelel imetislino bi se poleg in fehtal za en krog.
Ne vem kje se najde folk, ki mu "ambientalna osvetlitev" ipd. sede. Pa osvetlitev pri nogah ipd. izumi. In to se še pooudarja kot feature pri boljših modelih.
Meni ponoči paše čim manj, ne pa novoletna jelka...
A se vidi s polarizacijskimi očali?Ja, jaz. In vse info čez katere pizdijo so lepo vidne tudi na HUD. Predvsem HSI- to mam na HUD in je top.
Ponavadi se vidi. Ampak malo temneje.A se vidi s polarizacijskimi očali?