Kaj te zanima? V executive imaš not matrične led, ostalo pa mislim da so klasični led kratke/dolge.Mogoče kdo ta razložit kakšna je razlika med različnimi Led žarometi, ki so vgrajeni v novi Corolli?
myT dela tudi brez navigacije. sam ni mi jasno kako poslje podatke tudi takrat, ko nimas konektanega telefona.Hybrid assistan deluje zagotovo tudi brez navigacije, ker bere podatke direktno iz obd porta in jih pošilja na telefon. Za myt pa je pomoje potrebno imeti navigacijo, ker verzija brez nima gps-a in ne more beležiti razdalj.
Tako da vneseš v MyT serijsko številko infotaimenta in ga registriraš na toyota portalu.myT dela tudi brez navigacije. sam ni mi jasno kako poslje podatke tudi takrat, ko nimas konektanega telefona.
ne to. ni mi jasno kako poslje podatke o voznji tudi ko je brez telefona, ce se nekdo drug pelje lahko od doma pogledam za to voznjo.Tako da vneseš v MyT serijsko številko infotaimenta in ga registriraš na toyota portalu.
verjetno.Saj ima avto komunikacijski modul za sos klicanje, verjetno tisto uporabi za pošiljanje podatkov.
Kako to misliš za manj denarja?!? A so se passati medtem pocenili?en passat bi ti pil pod 5, za boljšo kamoniteto, za manj denarja.
Najbolj kamot je, ko zjutraj mrzlega zalaufaš in se prebudi dizelska simfonija štirih cilindrov. Res krasen začetek dneva. Pa ko start stop vklopi motor na križišču je tudi kamot. Ne trollaj prosim. A je tako težko razumet, da smo nekateri s traktorji za vedno zaključili?en passat bi ti pil pod 5, za boljšo kamoniteto, za manj denarja.
en passat bi ti pil pod 5, za boljšo kamoniteto, za manj denarja.
Ti je dovolj zmogljiva mašina?Po prvem porabljenem rezervoarju lahko napišem prve vtise...
35 litrov za prevoženih 661 km, večina vožnje po omejitvah na avtocesti, povprečna torej 5,43. 1.8 hatchback. (ja, vem, da bi 2.0 tdi porabil podobno ali manj ampak mi prioriteta ni bila poraba goriva ampak uglajenost delovanja motorja).
Zaenkrat lahko rečem, da ta avto pokrije popolnoma vse potrebe in zahteve, ki sem jih imel pri nakupu novega vozila. Presenečen sem pri kakšnih hitrostih je zmožen peljati samo na elektriko in kako nestresno je vse skupaj
Edine zamere zaenkrat so kratek sedalni del sprednjih sedežev, ogromen del kjer je kamera in dežni senzor (blokira pogled na semafor) in pa pač kot že neštetokrat omenjeno infotainment, ki je beden do konca.
Da, nimam pripomb. Če potrebujem kaj več se presedem v vikend avtoTi je dovolj zmogljiva mašina?