Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
A se po novem osebni avti gledajo na homologaciji ali se opravi samo prepis dokumentov iz recimo D po skupinski homologaciji, ki jo je opravil recimo uvoznik/zastopnik za posamezni model?
Za par let nazaj vem, da se niso.
Citat:
Uporabnik bertoncl pravi:
Da povem zakaj sploh sprašujem: decembra sem pripeljal avto iz Nemčije in tukaj uredil vse papirje po klasičnem postopku, registriral in to je to. Nakar se en dan spravim res generalno očistit avto in na veliko presenečenje ugotovim, da ima avto originalno, tovarniško vgrajeno vlečno kljuko. Tega prej nisem opazil, ker pač nisem šaril nič okrog rezervnega kolesa. Kličem na podjetje, ki je izdalo homologacijski karton, in pravijo da se ne da popravit, da moram kljuko dodatno homologirat, da rabim potrdilo o strokovni vgradnji, da nisem povedal da ima avto kljuko in podobno. Skratka, izredno zanimiva situacija
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik Gasper008 pravi:
Kako pa policaju oz. tistemu na tehničnih dokažeš, da so stekla zatemnjena serijsko? Jaz nisem siguren ali so serijska ali ne, ampak na tehničnem mi je težil, da to moram homologirat ali dol spraskat.
spustijo šipo dol in pogledajo rob če je folija gor nalimana
Citat:
Uporabnik bertoncl pravi:
Da povem zakaj sploh sprašujem: decembra sem pripeljal avto iz Nemčije in tukaj uredil vse papirje po klasičnem postopku, registriral in to je to. Nakar se en dan spravim res generalno očistit avto in na veliko presenečenje ugotovim, da ima avto originalno, tovarniško vgrajeno vlečno kljuko. Tega prej nisem opazil, ker pač nisem šaril nič okrog rezervnega kolesa. Kličem na podjetje, ki je izdalo homologacijski karton, in pravijo da se ne da popravit, da moram kljuko dodatno homologirat, da rabim potrdilo o strokovni vgradnji, da nisem povedal da ima avto kljuko in podobno. Skratka, izredno zanimiva situacija