Totalna komunikacija po 0 EUR!

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
S tega si jz razlagam da je pogoj da sem v Mobitelovem omrežju, torej ne v gostovanju.

Namreč če piše to tudi pri 1GB...mora enako veljati za SMS-e, a ni tako?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
V Mobitelovem omrežju pomeni, da dokler si na območju Mobitelovega signala in ne gostuješ, imaš brezplačno do omenjene količine.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Poslanih v Mobitelovem omrežju, ne "poslanih v Mobitelovo omrežje"
redface-1.gif

Kaj ste pismeni?

Ja, pri MMS je treba plačati prenos podatkov pri uploadu in downloadu sporočila. Ta pa ni brezplačen v roamingu. Drugače pa je cena MMS vedno taka, kot v Sloveniji.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Citat:
Uporabnik Narkotik pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
KSZ:

Kako imam lahko 1.18€ porabe, ce pa nisem se porabil minut, v tujino nisem klical, monete nisem uporabljal, preko planeta pa tudi vsaj kar se spomnim nisem kupoval.

Sicer ni nek znesek za katerega bi se sekiral,me pa vseeno zanima kaj bi to bilo.
Se da kako ugotovit,ali je edina opcija čakat na poračun?

In je bila deklica na drugi strani prijazna? =)

467716-post_slo.gif

No kot so cloveku odgovorili ze na 41700700 (pa je ocitno pozabil), je se vedno opcija, da je prejel kako plačljivo sporocilo, si prenesel kako igro, da se mu je po 30 dneh uporabe podaljsala uvertura, da je klical na 1188ali kako drugo plačljivo stevilko itd.

Še vedno pa je mozno da gre tudi za napako. Vsekakor sporoci konec meseca, da ne bo cel alter se januarja v strahu =)

Pa se vedno me zanima ce je bila prijazna.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Se opravicujem za MOJO napako, čim si omenil 1188 sem se spomnil koliko je ura
redface-1.gif

Res je,imel sem en klic na 1188 , in mimogrede opazil zanimivo zadevo.

Poklicem 1188 in rečem da želim stevilko od te pa te gostilne, odzivnik pove številko,potem pa te direktno preveže na to številko in se pred tem te opozori da je pogovor lahko dolg največ 30 minut.
Zanima me,kako se obračuna ta klic? Se plača le enotni klic na 1188 ali tudi ločene minute posredovanega klica?

thnx in se enkrat opravicilo za zmedo.

Appolo: zelo prijazna je bila z zelo simpatičnim glasom.
roza.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Storitev (klic na 1188) sigurno ne pase v zakupljene kolicine ... ostalo pa lahko da... ker to je potem pomoje cisto navaden klic v fiksno omrezje ...

Sicer nisem se za ta nacin slisal... samo to, da dobis "kao" neodgovorjen klic iz tiste stevilke, katero si rabil... tako da lahko potem kar iz seznama klicev direktno klices...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Storitev (klic na 1188) sigurno ne pase v zakupljene kolicine ... ostalo pa lahko da... ker to je potem pomoje cisto navaden klic v fiksno omrezje ...

Sicer nisem se za ta nacin slisal... samo to, da dobis "kao" neodgovorjen klic iz tiste stevilke, katero si rabil... tako da lahko potem kar iz seznama klicev direktno klices...

To sem tudi jaz pričakoval...ampak operater mi je spustil odzivnik in mi pove stevilko od restavracije...jst vmes kolnem ker si je nisem uspel zapisati...nato pa začne zvoniti kot da kličem tisto stevilko in se javi nekdo v restavraciji.

Zdej pa, recimo da 1 klic na 1188 stane 1€ ...kako pa mi oni potem to obračunajo ko me prevežejo na 01/1234567 recimo?
Na telekomu mi niso znali popolnoma nič povedati takrat glede tega,so rekli da naj na Mobitel pokličem...ampak se mi ni dal več zajebavati ker so me "gledali" kot da sem z lune padel.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Jaz mislim, da se racuna kot klic v tisto omrezje, katero klices... Saj v bistvu ni preusmeritev... ampak samo poklicejo namesto tebe
smile-1.gif
...

Mobitel si to ocitno tehnicno lahko privosci, ker je pod isto streho s Telekomom
smile-1.gif

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Ja a ni ta način najbolj user friendly kar je sploh lahko?

No, če karkoli dodatno zaračunavajo in o tem ne obveščajo so seveda prasci.

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Poklicem 1188 in rečem da želim stevilko od te pa te gostilne, odzivnik pove številko,potem pa te direktno preveže na to številko in se pred tem te opozori da je pogovor lahko dolg največ 30 minut.
Zanima me,kako se obračuna ta klic? Se plača le enotni klic na 1188 ali tudi ločene minute posredovanega klica?

Appolo: zelo prijazna je bila z zelo simpatičnim glasom.
roza.gif
Ce se prav spomnim, se je včasih klic na 1188 plačeval na klic. Po novem se obračuna tako, da:
- klic do 1 minute stane 1 €
- klic daljši od 1 minute stane 1 € za prvo minuto, naprej je sekundni interval in se obračuna 0,5 €/min.

Cenik klicev na posebne Telekomove številke

Aja, pa hvala za kompliment
wink-1.gif

natucy

Zelenc'
22. dec 2008
2
0
1
Pozdravljeni!
Sem naročnik džabest paketa in lastnik Lg-ja ks360 etna.Zanima pa me kako se vklopi internet oz. msn in ostale reči ? prišel sem do nekega interneta, vendar mi le-ta ne porablja 1Gb prenosov.
Hvala Lp