Total Tv

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
A RTS1 in RTS2 sta v programu total tvja?
Ko gledam pri ponudnikih piše pri vsakemu drugače!

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Skopirano iz uradne strani:

TOTAL TV PROGRAMSKI PAKETI

Ponudba Total TV vsebuje 39 domačih in tujih programov, ki so združeni v 4 programske pakete:
Total TV 1, Total TV 2, HBO in Club X.

TOTAL TV 1: POP TV, KANAL A, TV3, TV PIKA, VIASAT HISTORY, VIASAT EXPLORER, NATIONAL
GEOGRAPHIC, DISCOVERY, BBC PRIME, MTV ADRIA, MOTORS, TRAVEL, SPORT KLUB, EUROSPORT,
FOX CRIME, TV 1000, ANIMAL PLANET, MTS, SPORT KLUB+, METROPOLIS, PINK MUSIC, HALLMARK,
FOX LIFE, DoQ, TOP MUSIC CHANNEL

TOTAL TV 2: TOTAL TV 1 + PINK KIDS, ENTER, SOS, SUPER TV, PANONIJA, KOPERNIKUS, PALMA
PLUS, SPECTRUM, MOST

HBO PAKET: HBO, HBO COMEDY

CLUB X PAKET: 3 programi za starejše od 18 let

Jaz ne vidim rtvsloja...

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
Mislil sem na RTS in ne RTV to na uradni strani sem že videl nekateri monterji pa reklamirajo tudi RTS!

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Najboljše, da pišeš ponudniku oziroma prodajalcu za ta info. Jaz srbske kanale bolj malo gledam, zato ne vem na pamet, kateri seznam je pravi.

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
Sem se pozanimal in oba programa sta vključena v total tv!
Naj bi pa danes vključili še 10 novih programov v omrežje total tvja!

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Mi nameravamo odjavit kabelsko in T-2 IPTV, ker smo pač ratali nezadovoljni s kakovostjo in ponudbo. Kabelska ima slabo kvaliteto in samo standardne programe (stane pa nas 13EUR), 2-t tv je možen samo na enem televizorju in nima celotnega viasat paketa.

Zdej me pa zanima kakšno je stanje s slo podnapisi na tv total (predvsem me zanima viasat paket) in kakšna je kakovost slike. Se lahko primerja s T-2 TV? Najbrž se lahko, ampak vseeno vprašam!

Nazadnje urejeno:

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
slo podnapisi so na vseh slo kanalih in pa še na discoveryju, history, national geographic, anima lplanet, tv1000 pa mogoče sem še kakega pozabil. pri drugih pa so večinoma srbski. če se ne motim je tudi pri total tv možen samo na enem televizorju, razen, če plačuješ 2 naročnini. drugače pa kakovost slike je praktično enaka kot na t2, moraš pa vedeti da je to le satelitska in če je zelo močan veter oziroma slabo vreme, lahko za nekaj minut ostaneš brez sprejema ali pa začne štekat. vsaj tako je pri meni. ima pa total tv nekaj zelo dobrih programov, ki jih drugi ponudniki nimajo, naprimer fox life (kjer se cel dan vrtijo različne serije), fox crime (cel dan kriminalke), fox (filmi)..

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Naj dodam le, da če hočeš gledat Total Tv na dveh Tv-jih, bo seveda treba plačat dvojno naročnino. To se meni sicer zdi rahlo oderuško, sicer sem pa s tem sistemom zadovoljen. Vreme more bit pa res slabo, da ni slike (seveda tudi odvisno od opreme, antene predvsem), pa še to navadno le za nekaj minut, ko je kakšno neurje. Takrat je pa tako bolje izklopit naprave.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Lahko rečem samo to, da sem po 7 mesecih uporabe Total Tv ja zadovoljen.
Včasih so rahle težave z zaostajanjem zvoka za sliko, drugače pa vse OK.

Aja, pa kar nekaj novih programov so že dodali od začetka
cheer.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
dobr, sm že naroču

Zadeva bo dopolnjevala kabelsko (ker imamo 2tv, pa v prihodnosti bo verjetno še tretji), t2iptv sem odjavil.

Nazadnje urejeno:

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Še vedno čakam na moterja .... :/
Zmenu sem se kao (že prejšnji ponedeljek) z enmu iz LJ, pa ima očitno ogromno gužvo. jejej

Drugač pa receiver bom uporabljal itak drugi in sicer Octagon SF318 (ttv kartica dela na tem sprejemniku bp), obenem imam namen še rotor nabavt, vglavnem zadeva bo bla tako kot more bit.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
80EUR na ebay.de

Gre za (poleg ClarkTech, samo ta ne podpira ttv kartice) najboljši reciever za to ceno. Je dosti boljši od tistega sranja od TTV, ima dobro EMU podporo, kar pomeni da lahko gledaš še marsikaj drugega. Če že nekaj štimam, bom naštimal tako, da se bo dal še marsikaj drugega gledat (predvsem DigiTV paket).
TTV sprejemnik bo šel v predal.