Total Tv

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Receiver sicer včasih res ne uboga, ampak meni zaenkrat zadostuje, glede na to, koliko in kaj gledam.

emx

Zelenc'
18. sep 2010
1
0
1
ta tema je že zastarela ampak imam vprašanje... ali ve mogoče kdo če si lahko total tv sam zmontiraš kajti potrebujem le sprejemnik+dodatni sprejemnik kajti krožnik že imam in kako je to potem z plačilom saj bi vzel v najem po pogodbi.. a plačaš samo aktivacijo kartice? in če ve kdo to ponuja....

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
ja lahko sam zmontiraš, samo še vedno boš kar nekaj plačal za sprejemnik. Totalova politika je pač falena. Namesto, da bi ti samo prišel k njim in prevzel sprejemnik, se moraš jebat z monterji.
Skratka pokliči enga monterja in vpraš kako pa kaj. Vsekakor pa ni poceni vseskupaj.

Ira

Pripravnik
30. jul 2010
112
0
16
sprejemnik lohk kupis pri pooblascenih prodajalcih - mi smo oba tako kupili. sej imas na njihovi spletni strani vse podatke. smo isto kupoli le sprejemnike, pa sami zmontiral - ker so ble neke tezave (ne me vprasat, kaksne), je potem moral priti se monter, ki se je 2 uri za***. v roku leta in pol smo en sprejemnik ze menjal, ker je nonstop zmrzeval.
kar se pa same ponudbe tice - ponudba kanalov solidna, kvaliteta same izvedbe pa 'balkansa', beri: sad radi sad ne radi.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
No da napišem še mojo izkušnjo.

Jaz sedaj uporabljam Total TV cca. 1 leto. V tem času nisem imel nobenih problemov. Edinole nekje prve pol leta mi slika ni delala ob močnejšem dežju (satelitska je montirana na dimniku na strehi). Potem pa so neki satelit menjali in sedaj tudi ob najhujših nalivih ne pokaže znamenj pešanja.

Tako da z moje strani zelo priporočam.

Ira

Pripravnik
30. jul 2010
112
0
16
nasa izkusnja je sledeca: ce sliko nimam kaj reci, dela ok. ob obilnejsem snezenju smo imeli tezave, a bomo letos montirali grelec na zadnjo stran satelita, baje bo potem boljse. letos poleti nam je v casu nekaterih neviht vse skupaj ven vrglo, sicer pa deluje PB. najvec bi imela pripomnit cez EPG - izginjanje (ne na vseh kanalih istocasno - ni informacij/vprasajcki/sploh ni teksta), ne pomaga izklop sprejemnika, ne pomaga puscanje na 12-ki, da se EPG ponovno nalozi; angleski EPG namesto slovenskega ...
obcasno se nam dogaja, da ne moremo preklopiti z gumbkom 'naprej' s 3 na 4, nekaj casa s kanala 9 na 8 (torej v obratni smeri - 8 sploh kazalo ni, crn ekran, ok, res da gre za golico, tako da kaksne hude krvi ni bilo) in s kanala 24 na 23, ista storija. odkar so vklopli pink si, pa v vecernih urah opazamo, da se jim programska shema resetira, pink si vrze ven, na njegovem mestu je spet tv3, ko se pa zadeva vklopi nazaj, je pa kar vse crno.

spet druga stvar je glasnost kanalov, pink si na primer je ekstremno glasen (ali se kljub vsej sodobni tehniki glasnosti ne da izenaciti???) + nastavljanje podnapisov - za vse nove uporabnike mogoce uporaben nasvet: na hallmarku oz. po novem universal prog. so slovenski podnapisi pod 'tam'.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Vse, prav vse napisano se dogaja tudi nam, toda kljub temu smo zadovoljni s Totalom.
Je pa tudi res, da na 5-ki, kjer je Pink.si, glasnost močno prednjači pred ostalimi kanali.
btw, kera fora je, da s 3-ke ne gre na 4-co? Pol moram pa ugasnt sprejemnik, da gre pol spet naprej ??? smešno ...

ampak, overall, ni tok slabo, kot na prvi pogled zgleda ...
cheer.gif

Ira

Pripravnik
30. jul 2010
112
0
16
z gumbkom naprej ne gre s 3 na 4 (ne vedno, se pa dogaja), tko da je treba prtisnt na 4.

men se zdi samo smesno, da v 21. stoletju pri vsej tej tehniki in strokovnjakih takih stvari ne morjo postimat - sploh tole z EPG me najbolj spravi ob zivce, ker resnicno ne deluje. nimam 24/7 pri roki racunalnika, da bi pogledala, kaj je na sporedu.
sicer pa smo tudi mi kar zadovoljni s totalom, glede na to, da druge moznosti razen lastovke nimamo, v primerjavi s siolom pa je bila ze pred 2 letoma slika 1a.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
ma totaltv dela kr dobro, mal je problem, ker ma njihov sprejemnik določene težave z EPG in še š čim, samo se da preživet.
V primerjavi z EVJ kabelsko je TTV bomba. Veliko uporabnih kanalov za samo 1EUR več od EVJ.

MasterX

Pripravnik
27. apr 2009
173
0
16
No pa še moja izkušnja. Mi smo pred 2 letoma vzeli 2 krožnika in 2 reciverja ( zarad v največji meri POP TV -ker ga prej nismo imeli )

Monter g. VASLE iz elstika, je nadvse prijeten gospod, in ko sem ga po nekaj časa klical ker sem izgubljal signal na svoji tv ( krožnik je namreč bil na vetrovnrm mestu na vogalu terase ) je takoj prišel in mi zmontiral novi močnejši krožnik.
Pred 14 dnevi pa smo se odločili za Total TV DOM. Super zadeva, glede na kvaliteto slike, ki sem jo videl na sestrinem TV preko AMIS trojčka. Ni primerjave.

Moral sem pa zarad Total TV dom-a, vzet navadno telekomovo linijo ker Call back ne podpira internetne telefonije.- MISLIM BEDARIJA TOTALNA... zdaj moram zarad Total tv plačevat telekomu mesečno naročnino
frown-1.gif
((

Edina stvar ki me moti je da nimajo nobenega hrvaškega kanala. Sedaj sem imel preko navadne antene RTL in NOVO ( oba imata dober program ) od prehoda hrvatov na digit. signal pa tega nimam več. Ne mislim pa vlačit na vse 4 TV anteno samo zarad teh 2 kanalov. Je pa res zanimivo, zakaj Total nima HRV programov.

Drugače pa EPG tudi pri meni šteka občasno

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.011
5.638
113
Še reply na skakanje slike ob dežju.......silicon spray reši vse
smile-1.gif

Tehnika naroda!
cheer.gif

Mobisux

Pripravnik
18. avg 2007
456
0
16
Internet preko Telemach ADSL? Kaj pa je to? A ni možno imeti internet preko satelita pri Totalu?