Tošič free

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
dobro čeferin ga pozna kot svojega klienta... zorangutan mogoče iz šolskih klopi...
še vedno pa pretiravanje. na tak način pride lahko kriminalc (a ni celo bil oproščen?) na tekmo zdraven tebe in ti se umakneš, pride naslednjič in naslednjič in naslednjič. ne moreš nti tekme v miru pogledati.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Hja, jaz vem, da če bi bil jaz kdorkoli od teh politikov in da Tošiæ nebi bil z "nami" v VIP loži ter bi se o tem pisalo v medijih, bi zadevo takoj zanikal. Tako pa je vse tiho, torej ali jim je vseeno, če jih postavljajo ob bok narkomafijcem, ali je bilo to pač res, da so bili vsi skupaj v VIP loži pa pustimo sedaj zakaj (čeprav se že nekaj časa ve o povezavah Jankoviæa in Tošiæa) ali pa jim je vseeno, kaj se o njih piše v medijih, kar pa seveda zelo težko drži, glede na to, da te dandanes tožijo za vsako najmanjše obrekovanje itd..... Bi pa bila res slika vseh udeležencev veliko boljša kot pa slika samo enega, ki je bil lahko ujet v objektiv skorajda kjerkoli.

Še posebej, ko imam vsak [cenzura] palac v žepu telefon, če ne digitalca z miljardo megapikslov.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.024
113
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Po tej tvoji tezi tudi Barbika ne bi smel tam bit.
In tudi ni bil. Uradno iz povsem drugih razlogov ampak tam ga ni bilo.
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Sicer pa Tošič ni bil obremenilno obtožen.
Zapisala se ti je neumnost. No ne le neumnost ampak tudi oksimoron. Obtozen si lahko le obremenilno (a si slisal da je tozilec kdaj vlozil obtoznico da nekdo ni kriv?

In seveda je bila zoper Tosica vlozena prvanomocna obtoznica. Tosic je bil oproscen (torej ni bil obsojen - kar ni enako kot obtozen) kar pa ni pravnomocno in gre posledicno za osebo zoper katero poteka najvecji kazenski proces zadnjih nekaj let v Sloveniji.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Kako ni bil, če pišejo da je bil tam z sinom. V več kot super VIP.

Zorangutan, pa Lenčica v super VIP in Toško v navadnem VIP.
evil.gif

Za neumnost pa kaj čem. Včasih morm kakšno napisat
stupid-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.024
113
ja pahor je bil v posebni lozi (ze zarad varnosti ga niso mogli dat na navadno tribuno), ki pa ni del VIP tribune.

Sej meni je vseeno. Da bi drzavniki bezali pred nekim kriminalcem je kar malo smesno. Bolj zanimivo bi mi bilo izvedet katera firma mu je karto dala, da vemo kdo ma obratni kapital na osnovi koke
smile-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
Mogoče sta pa se? Potrem sta pa med pavzo skočila še na kakšno črt(ic)o....
evil.gif

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Goba a nisi videl Pahorja na vrhu tribun, kako je lepo mahal z zastavo? Sej si bil na tekmi?

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Je mahal cel drugi polčas.
Na celem stadionu je bilo 6 Islandskih navijačev in glih za nami so sedeli :D

So se drli imfromisland :D

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.658
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Z Zokijem sta kolega, prav tako Čeferini so njegovi odvetniki.

Ko sem omenil da sta JayZ in Tošič brothers in arms sem bil poučen da se naj ne bi marala ....nekaj v zvezi z Tošičevimi nepremičninami in premoženjem (?)

Ni mi blo pa lih logično vse skp
confused-1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
JayZ in Tošiæ zgledno poslovno sodelujeta, saj mu župan pod ugodnimi pogoji oddaja nekaj lokalov

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Sej ni bil obtožen, kar pomeni da je nedolžen.

In ne vidim razloga da nedolžna oseba ne sme biti na VIP prostoru na nogometni tekmi...