Tošič free

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.655
113
Lej pomojem je tuki catch ker trava OK je prepovedana....ampak se jo potiham tolerira........pod črto če greva mi2 na pir kot odrasla človeka se vsedeva nekam diskretno na vrt bara in si ob pivu prižgeva joint močno dvomim da bo kaka galama......bova mogla met že srečen dan za položnico al pa da bo kdo čudn gledal....

Drugo.......trava je lahko kot alkohol....če jo konzumiraš normalno si lah tud čist chill out brez posledic za okolico

Sploh (moj pogled) če toleriramo alko in cigarete.........bi mogla trava it gladko čez...

Kokain se mi zdi mal zelo nad to sprejemljivo mejo če ga primerjaš z travo!

Sploh pa ne padam na LDS ( politična opredelitev) fore ki se glasi..........dovoljeno je vse kar ni izrecno prepovedano......pač nisem za preveč liberalne poglede....meje v tvojem delovanju z okolico morjo bit jasno postavljene...

In tud ne podpiram/razumem ljudi ki majo težave z avtoriteto.......permisivna vzgoja itd
cry12bpy.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.083
5.655
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
tudi pri prohibiciji se je povečal "promet" s alkotom.. .ravno kontra kot so mislili

Pri prohibiciji so hotl dobr ker je bla družba v peesdi....

In ne ni se zato povečala prodaja alkohola LoL
hysterical-1.gif
ampak so jo ukinl ker je prinesla več slabih stvari kot dobrih
Ilegalno proizvodnjo kjer ni blo nadzora kakovosti ( metilni alkohol)
Idealen biznis za mafijo da dela s tem $
folk se je zadeval z drugimi zadevami ( tud trava koka)

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Če ne bo drog regulirala država, jih bo pač kdo drug - in ta 'kdo drug' je organiziran kriminal. Koliko ljudi bo kozumiralo recimo heroin pa IMO ni povezano s pravnim statusom substance, ampak z gospodarskim stanjem regije - če bo imel folk normalno plačane službe, bo odstotek narkomanov padel in vice versa. Katere droge se bodo posluževali, je pa pač stvar regije: v Prekmurju se zatečejo k alkoholu, na Obali k heroinu - rezulat je pa v obeh primerih enak.

S prepovedjo si država zakoplje glavo v pesek - kdor hoče, lahko brez problema dobi drogo, da ne omenjamo, v kakšnem stanju so države, od kodar te droge izvirajo. Torej zato, da mi furamo 'moralno držo', folk v Afganistanu, Kolumbiji, Mehiki, Senegalu, Neaplju itd živi v popolnem dreku.

Kamele0N

23. jul 2008
42.083
5.655
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
S prepovedjo si država zakoplje glavo v pesek - kdor hoče, lahko brez problema dobi drogo, da ne omenjamo, v kakšnem stanju so države, od kodar te droge izvirajo. Torej zato, da mi furamo 'moralno držo', folk v Afganistanu, Kolumbiji, Mehiki, Senegalu, Neaplju itd živi v popolnem dreku.

Tale v citatu je pa svetovna
hysterical-1.gif

Se deloma strinjam....ampak zakaj so potem sinčki bogatašev največji zadrogiranci....če pa vendarle majo vse?

In NE rezultat ni čisto enak....pri alkoholu je občutno milejši...tako pri dejanjih in pri ozdravljivosti!

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Legalizacija in stopnja odvisnikov nista povezani. Sicer pa nisem napisal, da naj se drogiramo, pač pa naj legaliziramo, ker s prepovedjo delamo uslugo organiziranemu kriminalu, ki nato uničuje prej omenjene predele sveta.

Če je edina stvar, ki tebe loči od odvisnika, to, da je heroin prepovedan, potem si poišči pomoč. Ker večina ljudi ni takšna.

Kamele0N

23. jul 2008
42.083
5.655
113
Citat:
Legalizacija in stopnja odvisnikov nista povezani.

Pa je smiselno legalizirat droge katere te lahko potegnejo že samo če jih probaš
sprasujem se.gif
Dejmo pol že v vrtcu to oglaševat....

Citat:
Uporabnik kravakonj pravi: Sicer pa nisem napisal, da naj se drogiramo, pač pa naj legaliziramo, ker s prepovedjo delamo uslugo organiziranemu kriminalu, ki nato uničuje prej omenjene predele sveta.

Kaj to mene briga koga taka prepoved uničuje/zavira pri razvoju.....komu delajo oni uslugo z produkcijo
sprasujem se.gif

Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:Če je edina stvar, ki tebe loči od odvisnika, to, da je heroin prepovedan, potem si poišči pomoč. Ker večina ljudi ni takšna.

Ja drogiram se že k se sploh stabo pogovarjam

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pa je smiselno legalizirat droge katere te lahko potegnejo že samo če jih probaš
sprasujem se.gif
Dejmo pol že v vrtcu to oglaševat....
Glede na to, da število odvisnikov ni odvisno od statusa legalnosti - da. Kdo pa je govoril o oglaševanju?
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:Kaj to mene briga koga taka prepoved uničuje/zavira pri razvoju.....komu delajo oni uslugo z produkcijo
sprasujem se.gif
Če te ne briga, te pač ne briga, you can't help that.

Kamele0N

23. jul 2008
42.083
5.655
113
Citat:
Če je edina stvar, ki tebe loči od odvisnika, to, da je heroin prepovedan, potem si poišči pomoč. Ker večina ljudi ni takšna.

Common sense je tist kar me odvrača od tega.........je pa res da ga veliko ljudi nima
tongue-1.gif

Je kaj razlike če si legalni "Crackhead"
sprasujem se.gif

Jaz ne bi mel takih sodržavljanov.....poglej kam peljejo državo....v propad!

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.083
5.655
113
Ne morem verjet da je GGM moral dobesedno prebrat tist stavk.........to moraš bit na drogi da ne gre na pamet
hysterical-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:

Hja sem istega mnenja, pa po drugi strani tudi ne, ker ljudje smo ofce in ofce je treba met pod kontorlo.

Kamele0N

23. jul 2008
42.083
5.655
113
Ker se bojimo zate! Sumimo da ne bi bil kos skušnjavi!