torbica za okoli pasu + pijaca

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Kje bi pogledal za kakšnimi torbicami za okoli pasu, s tem da imajo vsaj za 1 liter tekočine prostora? Recimo, da daš 2x 0,5l plastenke zraven?
Bi imel za kakšen daljši tek po gozdu. Tam med 2-3 urce.
Pa da bi torbica imela še prostor za mobitel, ključe, pa nekaj hrane. 2 banani recimo, al pa kakšna energijska tablica, da gre noter.

A je kaj pametnega za kupit v tem smislu?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Te torbice so med tekom moteče, boljše nahrbtnik, čeprav si lahko mislim, da je tudi tisto moteče.

Mene med tekom moti vse, kar "binglja" okoli mene, da pa bi imel nekaj tako na testno okoli trebuha, pa tudi verjetno ne bi bilo kul.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Bomba
smile-1.gif

Hvala lepa za tole
cheer.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Em..pazi..tole je za kolo..na kolesu imaš "boke" pri miru. Pri teku pa ne.

Jaz imam neko majco za kolo ki ima zadaj žep, lahko dam not komot telefon pa kaj za pit, ko sem na kolesu...je kul. Enkrat sem šel tečt s tem, edino kar lahko rečem, da je bilo to prvič in zadnjič.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Še armband je čisto čisto rahlo moteč, kaj šele to...

Kak je ta tura po gozdu; nikoli vmes ne prideš nekam, kjer si že bil? Pol bi si lahko kje skril kako flašo, pa te lepo na "hladnem" čaka.
smile-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
ksz

V Sparu imajo često v akcijski ponudbi Isostarjev pack: prašek + tablete + power bar + bidon + pas za okrog pasu. Kako se obnese pa nimam pojma.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Jaz bi bil skeptičen na kvaliteto priloženih živil, ostalo pa je verjetno kar ok
wink-1.gif

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Ma vedno grem kje drugje, tako da nima smisla postavljat
smile-1.gif

Tisto kar je softi nalepil se mi zdi res OK. Pa še blizu imam Logatec, tako da bi šel lahko tudi preizkusit, koliko dejansko moti zadeva...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
za tolk velik robe, si potem raj umisli nahrbtnik! Je teža lepše razporejena, bolj multifunkcionalen, po potrebi gre več vode, cevka je lažje dostopna kot bidone ven vlečt...

pas je za max kak bidon in telefon pa ključ.
Če imaš velik telefon, potem veliko sreče z ziskanjem pasu;) Jstm za svoj SGS2 komaj našel pas, v intersportu (tema že obstaja malce nižje)

Tekel sem tako z nahrbtnikom in pasom. S pravilno namestitvijo se da z obojim brez težav. Pas si ne daš na boke, ampak višje, nekje okol popka, pa zategneš in miruje. Ruzak pa tut more imet pas čez prsa in pas okol popka in ga zategent na sebe. Res pa pol mal bolj švicaš po hrbtu:)

Da boš med tekom pojedel 2 banani in spil liter vode, to je potem ža za maraton?

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Edina primerna mogoče ta iz Iglu športa. Samo kolikor vidim ima samo eno flaško.

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
Dobijo se tudi v izvedbi za dve flaške.
Čeprav dve flaške so bolj za tiste dolgoprogaše, ki uporabljajo dva različna napitka - pa še takrat je vsa zadeva znosna če uporabljaš 2X0.3l = 0.6 l. Če si pa samo na enem gorivu je pa tudi ena pollitrska dovolj

Glede tistih, ki menijo pa da se vsa zadeva med tekom premika se ne strinjam, vsaj v primeru ene flaške, ki je zadaj poševno.