Top Gear je nazaj!

bula

Fizikalc
3. sep 2007
453
26
28
Extra gear je dosti bolj gledljiv kot Top gear, ker ne skuša bit kopija ClarksonTG.
Druga oddaja ni bla nič boljša od prve, vidi se, da imajo velik budžet, manjkajo pa jim originalne ideje, vse kar so pokazali je bilo "deja-vu" na drugi lokaciji.
Jenson Button - definitivno boljši od Crisa.
Eddie Jordan - žalost. Naj ga na terenu spustijio s ketne, pa bodo imeli show.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.477
10.710
113
Drugi del je bil precej boljši. Temu botruje majhen odstopek od ustaljenih okvirjev. Plus evans je bil manj v frontu, kar je precej bolje. Očitno se učijo na napakah, kar je dobro. Road trip je bilpa res kul pa ne zaradi folka,Jordan sicer je prijetno presenetil, ampak avti, pokrajin in slika. Ta drugi del je res bil precej precej boljši, 2x sem se celo nasmehnil.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
V čem je finta da nekateri vztrajno gledate nekaj, čeprav veste, da je malo možnosti, da bo zadeva gledljiva?

Res ima folk danes toliko odveč časa?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.477
10.710
113
Da od 21 do 22 imam čas da pogledam top gear, pač ne gledam na popu BBja ali drugih balkanskih zadev.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Drugi del je bil precej boljši. Temu botruje majhen odstopek od ustaljenih okvirjev. Plus evans je bil manj v frontu, kar je precej bolje. Očitno se učijo na napakah, kar je dobro. Road trip je bilpa res kul pa ne zaradi folka,Jordan sicer je prijetno presenetil, ampak avti, pokrajin in slika. Ta drugi del je res bil precej precej boljši, 2x sem se celo nasmehnil.

Ne ga srat, da se učijo. Zadeva je že davno do konca posneta, edino studijske dele še vmes snemajo. Kaj res misliš, da so ta teden bili par dni v južni afriki in potem to skupaj nametali do vikenda?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
V vsakem primeru je imel 2 del polovico slabšo gledanost. Le še 2.8 m. Najnižja gledanost v zadnjih 10 letih. 3. najmamnj gledani TG vseh časov (slabši sta bili le S01E01 in S02E06. Tudi najmanj gleana oddaja v terminu od vseh 3 BBCjevih programov (za Antiques Roadshovom in Soccer Aidom. Polom, skratka. Čas, de se Evans in direktor BBC poslovita ...

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.445
2.157
113
ksz

Pogledal oba dela. Prvi je bil mal posiljen, drugi mi je bil čist kul kot celota.

Ko se bo enkrat ufurala zadeva, bo po mojem čisto lepo gledljivo

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
Sprijaznite se, da gre TG kot ga poznamo v zgodovino.

Na srečo ostaja sveta trocija drugje, upam da bodo uspešno tam naprej furali.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.477
10.710
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

Ne ga srat, da se učijo. Zadeva je že davno do konca posneta, edino studijske dele še vmes snemajo. Kaj res misliš, da so ta teden bili par dni v južni afriki in potem to skupaj nametali do vikenda?

Ah ne, res, madonca jaz sem pa mislil da so v ponedeljek zjutraj spakirali in v 3 dneh posneli in v četrtek zvečer že s čarterjem bili nazaj v UK. Pa kak zdaj,d a to ni bilo tak. Vueee.

Bolj podrobno preberi kaj sem napisal, pa boš videl da sem povečini komentrial skupen nastop in vse ostalo iz studija. In ja, pomojem so jih poslušali in so zadeve morali malo spremeniti. Gledljiv je bil gost, gledljiva sta bila tudi voditelja in dosti manj posiljenosti. Trip pa je top zaradi pokrajine itd.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.574
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
V vsakem primeru je imel 2 del polovico slabšo gledanost. Le še 2.8 m. Najnižja gledanost v zadnjih 10 letih. 3. najmamnj gledani TG vseh časov (slabši sta bili le S01E01 in S02E06. Tudi najmanj gleana oddaja v terminu od vseh 3 BBCjevih programov (za Antiques Roadshovom in Soccer Aidom. Polom, skratka. Čas, de se Evans in direktor BBC poslovita ...
Mene zanima, kakšna bo gledanost tretjega dela.
Prvi del je bil namreč res razočaranje in seveda je prišlo do osipa. Ampak bi ga moral ta drugi dobri del sedaj spet nekaj dvigniti.
Je pa res, da je škoda že narejena
frown-1.gif
. Pri prvem delu so ga v celoti pocvirnali.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Nov del je tud čist kul. Evans je skoz manj tečen pa čeprov njegov glas jao... Njegov prispevek je bil čist kul.
Harris je itak car. Una [cenzura] mi gre na [cenzura] in je totalno antipatična. Un črnc tud mogoče malo. Tak spomina na MAya :D
UN zadnji del z Kenom je bil totalno brezveze. Sploh posnet je bil za en drek

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.574
336
83
Kras
www.mtl.si
Ta del je bil meni odličen, vsi smo ga z veseljem (in smehom) pogledali.

Kje se da videti številke gledanosti?

Če bo šlo tako naprej, bomo imeli dve dobri seriji namesto ene, za posladek pa še Extra Gear. Ne vidim slabosti za gledalce
smile-1.gif
.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.477
10.710
113
Del je bil odličen predvsem na račun dobrih pispevkov in zabavnih gostov. Če bi pa odstranli evansa in nemko, bi to bilo to. Tako pa. Matt je vedno boljši, zato so ga tudi porinili v front.