Še moji ''zaznamki''.
- Chris Evans je res antipatičen (me zanima, če bo zdržal do konca serije)
- razočaran nad produkcijo:
x na začetku ob predstavitvi Matt-a je bilo slišati zadaj odmev: ne vem, kako si lahko takšna oddaja privošči takšen flop
x nekateri posnetki (npr. v džipu) so bili kot bi jih snemal nekdo z GoPro 1 ali pa še slabše (fish eye, itd.)
x v nekaterih posnetkih studia od zgoraj so se videla ''ogledala'' za svetlobo
- vsi so bili nekam nesproščeni (predvidevam in upam, da se bo to popravilo): dejansko se je pri nekaterih delih videlo, da berejo oz., da ni bil kontinuiran pogovor, temveč lepljeno skupaj (to se nanaša tudi na Extra Gear). To se itak dogaja pri vseh teh serijah in tudi pri starem Top Gear-u, ampak tam si dobil občutek, da je res vse gladko
- določene zadeve (štosi) so bili dokaj ''umetni'', pa ne zato, ker ne bi bili smešni, ampak ker so se zdeli, kot bi jih bil prisiljen povedati. Očitno se ekipa še ni uigrala in sprostila.
- pričakoval sem več ''akcijskih'' posnetkov ob katerih ostaneš brez besed
Bom še gledal Top Gear?
Itak, zadeva je še vedno čisto gledljiva za široke množice in se mi zdi, da manjka takih oddaj.
Še ena opomba v razmislek vsem, ki tako kritizirate tole prvo oddajo: nedolgo nazaj se je pisalo, da se je TG iztrošil in da se sedaj samo ponavljajo oz. iščejo vedno bolj butaste izzive, itd. Pa je vseeno šlo naprej k novim rekordom. In sedaj se mi malo dozdeva, da je tako kot pri mrtvih, ko se govori le dobro, češ bili so carji (itak so bili, ampak so imeli tudi flope), tukaj pa sedaj samo pljuvate po teh novih voditeljih, brez da bi jim dali šanso.