Top Gear je nazaj!

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
[cenzura], hehe...

"Evans was also angry because the audience didn’t laugh at his jokes."

No shit, Sherlock...

Zdej se bo videlo zakaj so bili oni trije tako dobro plačani.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Po moje bo Matt LeBlanc še največje pozitivno presenečenje, ker ga folk pozna samo kot 'butastega Joeya'. Gledam nadaljevanko Episodes, pa ga spoznaš še v drugačni luči, kjer igra samega sebe.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Prejšnja trojica je imela težave pred 10 let, ko oddaja še zdaleč ni imela dosega in občinstva kot ga ima zdaj. Zdaj pa je to format v katerem si prevelikih kiksov pač ne moreš privoščiti.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.574
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Prejšnja trojica je imela težave pred 10 let, ko oddaja še zdaleč ni imela dosega in občinstva kot ga ima zdaj. Zdaj pa je to format v katerem si prevelikih kiksov pač ne moreš privoščiti.
To vsekakor drži, ampak kot rečeno, kiksi so bili tudi sedaj še pri prejšnjih. Ali misliš, da so vse s prve posneli? Sam sem si na YT ogledal v zadnjem času še precej neobjavljenih delov in tam so tudi med temi tremi bile kakšne neusklajenosti.

Zato pa pravim, da upam da ne bodo šli v popolnoma identični format, ker pač ni še tiste kemije, zgodovine med temi voditelji. Ampak to še ne pomeni, da jih je treba takoj odpisat. Počakajmo na prvi del, bo potem lažje kaj povedat.
Če pa je to res, kar se piše o CE so se pa res nategnili pri izbiri glavnega voditelja.
rolleyes-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.477
10.714
113
hja, pač ironija in normalno, da pograbijo vse to. Prvi so leteli zaradi neprimernega obnašanje, tukaj se pa dogaja isto. Smešno.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.574
336
83
Kras
www.mtl.si
Sicer off topic, ampak se splača zadevo pogledat (čisto do konca
evil.gif
).
Ne rabiš nobene ''zgodovine'', itd. Res dober prispevek, ki ni čisto tehničen, temveč ima tudi zabavne vložke (torej v smeri Top Gear-a):

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.453
1.906
113
Tazadnji US del (S08E06) pa sploh ni švoh.

Saleen 302 Black Label Mustang(730hp) vs. Hennessey Camaro Z/28(667hp) vs. Petty Challenger(1000hp).

Znajo američani z avti, ni kaj....
smile-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Evo, pogledal novi Top Gear. Prvi vtisi? Chris Evans mi gre na živce, Matt LeBlanc je ok ampak dvomim da ima kaj več kot povprečno znanje vožnje, ostalih pa itak niso kaj dosti pokazali (ok, so Sabine, a je niso niti predstavili). Produkcija je kot vedno na visokem nivoju, so pa ta njihova tekmovanja vedno bolj kr'neki. Bomo videli kako bo prihodnjič.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.682
113
evo jaz pa vas ne razumem, folka ki jamrate namreč. Itak ste se že vnarej odločli da bo zadeva negledljiva.
Oddaja je popolnoma enaka kot je bla. Iste finte. vse je isto. Samo pač drug voditelj. Razen motečega glasa pri evansu jaz ne vidim nekih razlik.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
evo jaz pa vas ne razumem, folka ki jamrate namreč. Itak ste se že vnarej odločli da bo zadeva negledljiva.
Oddaja je popolnoma enaka kot je bla. Iste finte. vse je isto. Samo pač drug voditelj. Razen motečega glasa pri evansu jaz ne vidim nekih razlik.

Jaz sprejemam druge ljudi, moti pa me če so to eni, ki imajo o avtomobilih bolj bolj malo pojma. Saj vem da se je zadeva z leti precej oddaljila od zgolj "avtomobilistične" oddaje, a vseeno so imeli Jeremy, James in Richard neko kredibilnost, dobljeno iz dolgih let ukvarjanja z zadevo. Clarkson itak, saj je že pred tem Top Gearom vodil prejšnjo verzijo, naredil kup videov in napisal za par knjih kolumn. James May je bil prej prav tako avtomobilstični novinar. Še najmanj izkušenj od prej je imel Hammond, a vseeno več kot Evans.

Pa vse bi nekako preživel, samo tega Evansa ne morem. Tiff Needel bi bil precej boljša izbira, pa še prost je sedaj, ko so fifth gear zaklučili. Ostali so ok oziroma bomo še videli. Sabine in Eddie sta gotovo ok, a v showu bo to vseeno druga liga.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Folk je mislu, da bo ta nov TOP GEAR tko k una fora, k se v savdski arabiji ločiš, pa ti slike od žene na mizi ni treba zamenjat...

Tole je drugo pakovanje, TOTALNO sranje...