Top Gear je nazaj!

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Jaz TG že kar nekaj let gledam kot komedijo in ne kot avto oddajo, ker pravzaprav o avtih izveš zelo malo nekih 'resnih' stvari. Kot komedija pa je vsaj meni top in bolj smešno kot vsi razni two and a half man, modern family in big bang theory skupaj.
Mah ni komedija. Je zabavna oddaja. In točno tako jo moraš gledat.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
Meni niti smešen ni več. TG je vedno bil scripted ampak ta humor ki ga imajo sedaj je preveč očitno scripted in izpade butasto.

Upam, da bo tekom sezone kaj quality contenta.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Dober car review - Pagani
Kul dirka - Bentley
Zabaven gost
čist zabavna poročila

In vm je pomemben zadnji prispevek?

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Tako kot je rekel SouthPark, ce TG gledas kot avtomobilisticno oddajo, ze takoj delas velikansko napako. Potem raje ostani pri CH reviewih na drive chanellu. Ce pa gledas kot avanture treh ze rahlo postaranih, a se vedno nadvse otrocjih voditelejv, potem je pa zadeva cisto nekaj drugega..
cool-1.gif

Za moje pojme so oni najbolj dalec najbolj posrecen voditeljski trio, ki ga lahko trenutno najdes. Je pa dejstvo, da je to ze 19. sezona in logicno, da so se malce ze izpeli. kljub temu pa vsakic z uzitkom pogledam nov del in se sigurno vsaj ene 5x iskreno nasmejem
smile-1.gif

Glede vcerejsnjega dela pa: Huayra, bolan cas, sem kar debelo pogledal. Glede na to, da je tole se precej "civilizirana" verzija in bolj hypercar kot pa dedicated trackday car (vsaj tako vecinoma pravijo pri reviewih, v primerjavi s kaksno cinque), bi jo sam od oka postavil okoli nizkih 1.16, mogoce 1.15.x. Atom V8 ima power-weight okoli 900konjev/tono in sasijo formule, huayra pa okoli 520, kako je lahko hitrejsa debelo sekundo
confused-1.gif
? Edina razlaga da atoma zjebe understeer?

Nazadnje urejeno:

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Jaz bi rekel da zaradi aerodinamike. Ki je na tem Paganiju ze aktivna aerodinamika.

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Bomba del, efekti tudi nori, high speed camera mljask. Po tem so se naučili od TG USA. Komaj čakam nove dele. Pa še parodija na te debilne Kuhinje, pevske šove, preobleke, itd.

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Evo, to je bil zame top del. Carski avtomobili, brez nepotrebnega bullshita, se vedno polno klasicnega tg humorja
zmaga.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Tako velikega nasmeška kot sem ga imel med segmentom ko se podijo po stezi medtem ko na njih streljajo s letali pa že dolgo nisem imel med gledanjem tvja.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
Ja, tudi meni je bil ravno ta del krneki. Drugače pa zelo solidna epizoda. Hvala bogu da spet nismo videli še kakšne inkarnacije ameriškega Stiga. Shit gets old.

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Pol vidim, da nisem bil edini, ki se mu je zdelo, da je bilo tisto rahlo bv. Mogoce ql feeling ce dejansko vozis, na posnrtku gledati je bilo pa bolj tako-tako. Namesto tistega bi lahko dali na tem dirkaliscu kaksen krog na cas, drift competition ali kaj podobnega.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Un posnetek ko pride helikopter čez hrib pol pa spodaj dirkališče. Tist je bil svetovn

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Meni je blo najjače na draganju, ko je zgledalo kot da tekmujeta Ferarri in katrca
grin1.gif
Policijski pickup je bil še posebej adijo pamet...