Top Gear je nazaj!

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
A dej no in ti veš, da je jaz nisem!?

P.S.
Zato ker si kupil eno revijo ti še ne pripada pravica do ilegalnega dolzlaganja omenjene TV oddaje.
priden.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Potem se sploh nimaš kaj pritoževati, saj na brezplačnih BBC kanalih dosegljivih v Slovenistanu vrtijo samo stare oddaje.

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Kdo pa pravi, da gledam v Sloveniji.
Si ti meni en jasnovidec, da nisi nov Gianni.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
TG že 8 sezon smrdi, z občasnimi prebliski. Kakšen kretenizem je bil zadnji segment tega dela, jao. In 20 minut traja.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Cist v redu del je bil, se pa strinjam s tabo o zadnjem segmentu...bi preziveli brez. Se pa ne strinjam da smrdi ze 8 sezon, men se zdijo konstantno isti. Res da kaksen del del ni ravno ql, bolje kot nic. Recimo Top gear US je leta zadaj... Nihce te, nas ne sili gledat.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
Sej ne vem več s katero sezono sem začel gledat redno, mislm da 6. In tam nekje okoli sezone 11 se je začel delat drek za "everyday folk". To priznavajo tudi avtorji. Včasih sem do polnoči čakal da je prišel nov del na torrente in gledal do enih zjutraj, ker je bla zadeva quality car show with some humour. Zdej je pa sam še nek umeten bullshit. Pišem čustveno ker mi je TG včasih nekaj pomenil, pa so šli to uničit.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Mas prav ja, mogoce pa se bodo nekoc vrnili k koreninam. Sedaj je pa ze ob 22.30 na torrentih in gres malo prej spat, malo razocaran.
smile-1.gif

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
Sam Clarkson pa res nezna več drugega kot norca se delat ... prav tečno je že
frown-1.gif

Včasih sem ravno njegove rewieve rad pogledal, zdaj so pa že nekaj časa prav neumni ( celo za Clarksona ) .
uf-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Sej ne vem več s katero sezono sem začel gledat redno, mislm da 6. In tam nekje okoli sezone 11 se je začel delat drek za "everyday folk". To priznavajo tudi avtorji. Včasih sem do polnoči čakal da je prišel nov del na torrente in gledal do enih zjutraj, ker je bla zadeva quality car show with some humour. Zdej je pa sam še nek umeten bullshit. Pišem čustveno ker mi je TG včasih nekaj pomenil, pa so šli to uničit.
Drži, sedaj je to zabavna oddaja za everyday folk. Sej je Clarkson (ko so to prešli) sam zapisal, da ga to boli, vendar so bile številke gledanosti jasne.
Meni je še vedno super.
cheer.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz TG že kar nekaj let gledam kot komedijo in ne kot avto oddajo, ker pravzaprav o avtih izveš zelo malo nekih 'resnih' stvari. Kot komedija pa je vsaj meni top in bolj smešno kot vsi razni two and a half man, modern family in big bang theory skupaj.