Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
top 50, pa filma na prvem in zadnjem mestu sta si skoraj enakovredna.
Saj to je to, pol pa piši TOP3
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
top 50, pa filma na prvem in zadnjem mestu sta si skoraj enakovredna.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Grozljivka je ko je v kinu 100 ljudi, pa jih je vsaj 10 prestrasenih, ob srbskem filmu nevem če bi bil kdo prestrašen,
bi jih pa 100 bilo zgroženih in bi jih film pobediral...
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Stari ne moreš top 3 napisat, lej jaz sem pogledal že vse živo in vsakih 10 sekund imam top 3 izbor. Res res težko v kolikor si v življuenju pogledal kar nekaj filmov...
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Stari ne moreš top 3 napisat, lej jaz sem pogledal že vse živo in vsakih 10 sekund imam top 3 izbor. Res res težko v kolikor si v življuenju pogledal kar nekaj filmov...
Ne seri.Res obstaja malo morje dobrih filmov. Ampak subjektivno ima pa človek samo ene par filmov, o katerih je, kot je lepo povedal Ynos, razmišljal še dolgo po ogledu. Jaz osebno filma, ki ima pod 7 oceno na IMDB, sploh ne gledam, pa tudi sicer me redkokateri prepriča. Mora biti že res zelo dober, zelo poseben. In zato sem naštel tiste, ki so me vsekakor prepričali.
The Notebook ti je top? Haha!!Če smo že pri čisti romantiki - Revolutionary Road & Two Lovers.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ker ima drugačno zgodbo, ker je dobra grozljivka. IMa vse kar dobra grozljivka rabi. Vsak film ki ga ocenjuješ moraš ocenjevati znotraj žanra in Srpski film je hudo dobra grozljivka.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ne seri.Res obstaja malo morje dobrih filmov. Ampak subjektivno ima pa človek samo ene par filmov, o katerih je, kot je lepo povedal Ynos, razmišljal še dolgo po ogledu.
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ker ima drugačno zgodbo, ker je dobra grozljivka. IMa vse kar dobra grozljivka rabi. Vsak film ki ga ocenjuješ moraš ocenjevati znotraj žanra in Srpski film je hudo dobra grozljivka.
Grozljivka????????????????????????????????????
Kva ti pa je???????????
Ne morem verjet, da ti je dober film v katerem nekdo spolno občuje z novorojenčkom, kdo spolno občuje s svojim lastnim sinom, ipd...
Sam se ljubitelj YU kinematografije in Srđan Todoroviæ mi je en najboljših igralcev NA SVETU, vendar pa nemorem verjeti, da je sprejel tako vlogo...
Zameril se mi je.
Zelo me zanima kaj je režiser in producent hotel povedati s takim filmom
Citat:
Men je posiljevanje otroka bolj grozljivo kot da nekdo nekoga reže do smrti s litri krvi. Torej kje je tvoj point?
Todorovič je pa samo zaradi tega eden boljših igralcev ker je oddigral zelo dobro kar sem tudi napisal.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
killakhan,
če par 100k ljudi oceni film, očitno to že pomeni nek reprezentative vzorec (v osnovi imamo ljudje enak okus). Ti si pa očitno moraš pogledati slabo ocenjen film, da ti kapne, da je film res slab.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ne seri.Res obstaja malo morje dobrih filmov. Ampak subjektivno ima pa človek samo ene par filmov, o katerih je, kot je lepo povedal Ynos, razmišljal še dolgo po ogledu. Jaz osebno filma, ki ima pod 7 oceno na IMDB, sploh ne gledam, pa tudi sicer me redkokateri prepriča. Mora biti že res zelo dober, zelo poseben. In zato sem naštel tiste, ki so me vsekakor prepričali.
The Notebook ti je top? Haha!!Če smo že pri čisti romantiki - Revolutionary Road & Two Lovers.