Top filmi - Alter

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.263
113
42
Ker ima drugačno zgodbo, ker je dobra grozljivka. IMa vse kar dobra grozljivka rabi. Vsak film ki ga ocenjuješ moraš ocenjevati znotraj žanra in Srpski film je hudo dobra grozljivka.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Godfather I, II, III (danes je 3 del mislim da na kanalu A)
Once Upon A Time in America
Scarface
Goodfellas
Hangover
Vsi deli Hanibala
Layer Cake
Little Man (dobil je malino za najslabši film leta, nekaj v tem smislu, meni je film smešn za crknt)
A Good Year (zelo prijetn film, tako za sprostitev)
Misery
The Notebook
pa še ene 100 filmov če grem zdaj naštevat
smile-1.gif

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
malcomx pa ka ti misliš, da glede na filme, ki izbereš izražaš svojo inteligenco (tis itak tup)
btw paranormalno je brezveze

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Kot je že nekdo ugotovil, brezvezna tema, saj če gremo naštevat po žanrih bi res bilo kaj za napisat, pa kakor hitro sem oddal sporočilo sem se spomnil zopet ene 10 hudih filmov... Jaz bi raje odprl temo, TOP filmi po letu 2005-2006 pa da vidimo revščino...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Stari ne moreš top 3 napisat, lej jaz sem pogledal že vse živo in vsakih 10 sekund imam top 3 izbor. Res res težko v kolikor si v življuenju pogledal kar nekaj filmov...

newem

Pripravnik
20. nov 2007
279
0
16
Sunshine, 127 Hours, Wall Street, Finding Forrester, City of God(Ciudad de dues), Cowboy Bebop, Ghost in the Shell, Pandorum,.....

TOP3 je zame bistveno premalo

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
sicer ste večino že napisali,

ampak kaj sem sam še večkrat pogledal, potem si mi ze bili nekako všeč

- Memento
- Black Hawk Down
- Vsi Bourni
- Butec butec, ace ventura, love actualy (sprostiveni žaner ampak vredni pogleda)
- odiseja 2001
- Aliens 1 in 2
takole sprve iz glave

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Vidiš je pa zanimjivo kako smo si ljudje različni, nekateri v TOP izbor navajate kar dost Sci-Fi filmov, meni se npr. ob pogledu na tak film obrne v želodcu. 100 ludi 100 čudi
zmaga.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Najboljši film je tak, ki ti da mislit potem, ko končaš z ogledom...., ne pa da ga čez 5 minut pozabiš. Hkrati pa je tak, da ga lahko 10x pogledaš, pa bo še zmeraj dober.

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
Lock,stock and 2 smoking barrels
Snatch
How high

pa še naprej ker top 3 se ne da:
300,transformers,transporter,saving private ryan,Ps i love you...

ah tega je preveč

Med vsemi filmi na svetu, si ti dal na tretje mesto "how high"? Mislim, komedija, kjer prijatelja kadita pepel drugega prijatelja?
Je za tebe top film? Folk tukaj daje na lestvice The Shawshank Redemption, One Flew Over the Cuckoo's Nest, ti pa daš na
tretje mesto komedijo za srednješolce? Recimo da ti priznam prvo pa drugo mesto, ker si pač bol princ čarls po horoskopu, samo
How High ti pa ne oprostim. Pol pa ko vidim Transporterja pa transformerje spet med top...

Jesuskristus, pa nisi edini eni ga kar lepo sekajo v tej temi...

A si kej določenga hotu spesnit?
zame je vsak film dober, če ne zaspim po 20min! tistih mojih top 3 ni mišljeno v tem vrstnem redu..pa če še enkrat prebereš vidiš da sem napisal da se ne da top 3 skup dat!
Tud jest sm pogledu že vse mogoče filme,bi si skor upal trdit da več kot marsikdo v tej temi..
Pa kakor so trasnformerji dobri je po drugi strani tud how high pa ameriške pite pa do forresta gumpa in vse kar je gledljivo!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.263
113
42
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ker ima drugačno zgodbo, ker je dobra grozljivka. IMa vse kar dobra grozljivka rabi. Vsak film ki ga ocenjuješ moraš ocenjevati znotraj žanra in Srpski film je hudo dobra grozljivka.

Zakaj bi tisto bla grozljivka že?

Zakaj nej bi pa paranormalno bila grozljivka? res klofate bedarije. filmi so podobni kot glasba, a ti je všeč ali pa ne in razloga se ne da opisat ker smo si ljudje različni.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Grozljivka je ko je v kinu 100 ljudi, pa jih je vsaj 10 prestrasenih, ob srbskem filmu nevem če bi bil kdo prestrašen,
bi jih pa 100 bilo zgroženih in bi jih film pobediral...

Če IMDB pravi da je paranormalno žanra grozljivka, pol je, in glede kake ocene dobivajo grozljivke v zadnjem desetletju
je 6.6 huda ocena, ni kar tako prišel v kino, glede nato da nekateri filmi porabijo 25x toliko denarja pa nikoli ne pridejo v svetovna
kina.

Pol je prej grozljivka Iriversible kot pa Srbski film, čeprav sta oba snemana ravno zato da prizadaneta gledalca.

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Najboljši film je tak, ki ti da mislit potem, ko končaš z ogledom...., ne pa da ga čez 5 minut pozabiš. Hkrati pa je tak, da ga lahko 10x pogledaš, pa bo še zmeraj dober.

zmaga.gif

1. Shawshank Redemption
2. The Matrix (samo prvi del, da ne bo pomote...ostalo je žalost)
3. Forrest Gump

Bi pa lahko še par filmov naštel, ki ne zaostajajo veliko za temi tremi (Slumdog millionare, The Usual Suspects, The Good the bad and the ugly, Schindlers List, Saving Private Ryan itd.)