Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Men je Srpski film top film jugo produkcije pa vem da se 99% posto folka nebi strinjal.
Dej mi lepo lepo prosim razloži zakaj ti je Srpski film tok dober.
Res me zanima.
Citat:
Men je Srpski film top film jugo produkcije pa vem da se 99% posto folka nebi strinjal.
Citat:
Ker ima drugačno zgodbo, ker je dobra grozljivka. IMa vse kar dobra grozljivka rabi. Vsak film ki ga ocenjuješ moraš ocenjevati znotraj žanra in Srpski film je hudo dobra grozljivka.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
Lock,stock and 2 smoking barrels
Snatch
How high
pa še naprej ker top 3 se ne da:
300,transformers,transporter,saving private ryan,Ps i love you...
ah tega je preveč
Med vsemi filmi na svetu, si ti dal na tretje mesto "how high"? Mislim, komedija, kjer prijatelja kadita pepel drugega prijatelja?
Je za tebe top film? Folk tukaj daje na lestvice The Shawshank Redemption, One Flew Over the Cuckoo's Nest, ti pa daš na
tretje mesto komedijo za srednješolce? Recimo da ti priznam prvo pa drugo mesto, ker si pač bol princ čarls po horoskopu, samo
How High ti pa ne oprostim. Pol pa ko vidim Transporterja pa transformerje spet med top...
Jesuskristus, pa nisi edini eni ga kar lepo sekajo v tej temi...
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Ker ima drugačno zgodbo, ker je dobra grozljivka. IMa vse kar dobra grozljivka rabi. Vsak film ki ga ocenjuješ moraš ocenjevati znotraj žanra in Srpski film je hudo dobra grozljivka.
Zakaj bi tisto bla grozljivka že?
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Najboljši film je tak, ki ti da mislit potem, ko končaš z ogledom...., ne pa da ga čez 5 minut pozabiš. Hkrati pa je tak, da ga lahko 10x pogledaš, pa bo še zmeraj dober.