pyzda pa ti dejansko vsak dan bolj napreduješ po stopnji iq navzdol
A zavarovalnica da nebo meni plačala če ne bo mogla sterjat od pijančka denarja? pa daj povej mi koliko si dejansko zabit da sploh razmišljaš o takih bedarijah? Zavarovanje se plačuje zato, da ti zavarovalnica izplača zdravljenje, odškodnino,..., v primeru ko si do tega upravičen. Njihova in ne tvoja stvar pa je potem, če bodo oni dalje terjali od koga drugega? bo šlo? vem da nebo, samo probam vseeno.
Če imam jaz zavarovano stanovanje pred požarom, pa mi zgornji sosed skuri stanovanje, ki se je razširilo iz njegovega, bo meni zavarovalnica plačala to kar imam zavarovano, terjala pa dalje od njega. Bo šlo? saj vem da ne
Kar se tiče prehitrih voznikov in bla bla bla uuueeeee, nekje je treba začet in pijandure so pravi naslov. Potem pa počasi dalje
Če imam jaz zavarovano stanovanje pred požarom, pa mi zgornji sosed skuri stanovanje, ki se je razširilo iz njegovega, bo meni zavarovalnica plačala to kar imam zavarovano, terjala pa dalje od njega. Bo šlo? saj vem da ne
Kar se tiče prehitrih voznikov in bla bla bla uuueeeee, nekje je treba začet in pijandure so pravi naslov. Potem pa počasi dalje