TO v Sloveniji in ex repubLJikah...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Jaz ti govorim o sistemu samoobrambe in konceptu TO, ti pa o kriminalu. o_O

Lepo se mej.

P. s. Ko mi nenapovedan prideš na obisk, bo menda nek razlog zadaj, kajne? V tem trenutku ima čisto vsak človek na tem svetu vso pravico do samoobrambe, samodejstvovanja ... samozaščite. O tem je govora. Kako se pa ti greš policajske posle, pa vidimo vsakodnevno. Lovite tam, kjer se da največ zaslužit. Ne lovite pa tam kot treba. Lovite mene, ki peljem 5 km/h preveč, ne lovite pa onega, ki ovira promet in se opoteka po cesti. Ter - zakaj delujete predvsem na cesti? Zato ker je tam največji "ferger" morda? Zakaj ne greste malo po hostah? Pa po fabrikah? Pa po bankah? Je malce težje, ali kako?

Ko je moj ate našel nasad konoplje skrit za neko zapuščeno barako za robom gozda, je imel opravka s policijo - obupno veliko, smrkavec ki ga je imel, je bil pa po parih urah obdelave doma in ga še danes, po 30. letih biksa. Je rekel, da se ne bo šel tega nikoli več, pa če se cela dolina zafiksa! :mad:

Apolo - lepe policajske dni ti želim. Z besedami pa manipuliraj okoli šefov, še bo kaj koristilo, ker meni tega ne moreš očitat.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
No se en post v tvojem slogu...polno bullshita, nobene vsebine in cel kup nekih trditev, kinz realnostjo nimajo nobene zveze.