Kar se tiče Hrvaške meni piše enako. V Avstriji pa dela avtomatsko, če imaš seveda nastavljeno, da ti avtomatsko išče frekvence.
Citat:
Uporabnik mercedes pravi:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
za Avstrijo je ne boš našel, ker imajo free TMC.
a tako..Ja pa to pomeni da avtomatsko tam dela ,ali je vseeno treba kam kaj vnesti ??
In pa še drugo. Ko vnesem kodo za hrvaško mi samo napiše "nova naročnina " nikjer pa da je to hrvaška ,croatia... ?
lp
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik mercedes pravi:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
za Avstrijo je ne boš našel, ker imajo free TMC.
a tako..Ja pa to pomeni da avtomatsko tam dela ,ali je vseeno treba kam kaj vnesti ??
In pa še drugo. Ko vnesem kodo za hrvaško mi samo napiše "nova naročnina " nikjer pa da je to hrvaška ,croatia... ?
lp
Morš it prvo dol... Da ti antena potegnehrvaški signal...potlej pa bo
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Obstaja trik ja. Pojdi na My garmin in se registriraj. Ko se ti odpre stran izberi opcijo "Registrraj". Če boš kliknil na Avtomobilizem ti bo takoj zahtevalo Garmin Express, zato izberi opcijo "Dejavnosti zunaj in psi", lahko tudi "Letalstvo",potem Nadaljuj in vpiši serijsko številko, ki jo imaš napisano na sprejemniku, ter klikni na Pošlji. To je to.
TA10 ?Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Kateri GTM, pa imaš? GTM36 ima že itak vse kode notri.
Citat:
Uporabnik Brzkone pravi:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Če imaš garmin smart 50 LMT-D potem imaš GTM60 ali GTM70. Kaj nimaš nobene nalepke gori? Navadno je naziv in serijska številka na nalepki.
Ne napisa ne nalepke ni na anteni ... Hvala za odgovor
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Citat:
Uporabnik Brzkone pravi:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Če imaš garmin smart 50 LMT-D potem imaš GTM60 ali GTM70. Kaj nimaš nobene nalepke gori? Navadno je naziv in serijska številka na nalepki.
Ne napisa ne nalepke ni na anteni ... Hvala za odgovor
Na tistem delu, ki gre v cigaretni vžigalnik, ti piše model antene, na eni strani imaš ledico, na drugi pa napis.
Drugače greš pa v skriti meni preko potovalnega računalnika ( kako prit v ta meni je opisano v wiki za garmin ) in pod developer info in tam najdeš TMC ali traffic in boš nato videl katera antena je priklopljena.
Citat:
Tvoja TA10 ima 10 številk,kje si ti videl enajsto?
Citat:
Uporabnik atepej pravi:
TA 10 / 20 je samo napajanje
Citat:
Za registracijo TMC uporabiš tisto 10 mestno številko, ki ti jo pokaže, ko hočeš vnest novo naročnino in NE te, ki jo imaš napisano na delu, ki gre v cigaretni vžigalnik.
Saj pri tem je sprejemnik v navigaciji (najnovejše garminove navigacije se povežejo na wlan in ge ni več pomemben) glede antene je pa samoumevno.Citat:
Citat:
Uporabnik atepej pravi:
TA 10 / 20 je samo napajanje
Ne bo držalo.
TA10/TA20 je antena za vgrajen sprejemnik tmc, ki je v sami napravi.
GTM25/26/35/36/60/70 so pa sprejemnik in antena v enem.
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Za registracijo GTM sem vpisal 9 mestno številko ki je na nalepki. V tvojem primeru vpiši tiste, ki jih imaš na nalepki. Ni nujno, da je 10 mestna.