Vidim, da vas to temo prebira ogromno takih, ki niste prijavljeni na Alter kot tudi tisti, ki ste in mi pošiljate maile ( 15+ mailov do sedaj ) za ceno, kje se da nabavit anteno, itd.
GTM70 in GTM60 sem samo testiral, ko sem rihtal dve navigacijski napravi, ki sta jih imeli zraven.
Torej, tudi sam iščem kje nabavit anteno, ( sedaj sem še začel iskat kje jih ima kdo več na zalogi, saj je vaše povpraševanje ogromno ), ko zvem kaj, vam bom javil tukaj, ker imam občutek, da bodo maili še kar prihajali in na vsakega odgovarjat isto, je malo zamudno.
Da ne bo slučajno komu misli zaneslo v kake čudne vode, od teh anten ne bom imel nič koristi, ker iščem za sebe, mi ni težko poiskati tudi za vse zainteresirane, ko bom že enkrat v kontaktu s prodajalcem.
Skratka, ko najdem nekoga, ki bo lahko zadostil povpraševanju, vam bom javil tukaj, tako ceno kot čas dostave in bomo potem videli kako naprej.
p.s.
Če imamo kakega uporabnika iz MB in je veliko na cesti, bi ga pa prosil, da me kontaktira na ZS in mu bom gtm60 posodil ( seveda, ko jo dobim ), da jo lahko tudi sam sproba in pove svoje mnenje, kako se mu je obnesla na celodnevni vožnji.