Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Za NavOn vemo, ampak so bolj interesantni veliki igralci.
Si za Navigon videl kaj so mi odgovorili al rabiš prevod?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Za NavOn vemo, ampak so bolj interesantni veliki igralci.
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Kot izgleda, so na Radio SI kar natančni. A ti si mislil, da je zaprt v obe smeri?
Zakaj že bi morala država za to poskrbeti? To je komercialna storitev, nič drugega.Citat:
Uporabnik dbest pravi:
Jaz pa bi samo dodal da bi za tmc morala poskrbeti država in se samo potruditi za podpis pogodb in tudi plačilo. Tako pa smo še vedno na balkanu. Se peljem čez celo evropo in tmc deluje in me sploh ne zanimajo pogodbe..... ko pa pridem na balkan pa ništa od tmc. potem bi bili pa radi turistom prijazna država.
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Zakaj že bi morala država za to poskrbeti? To je komercialna storitev, nič drugega.Citat:
Uporabnik dbest pravi:
Jaz pa bi samo dodal da bi za tmc morala poskrbeti država in se samo potruditi za podpis pogodb in tudi plačilo. Tako pa smo še vedno na balkanu. Se peljem čez celo evropo in tmc deluje in me sploh ne zanimajo pogodbe..... ko pa pridem na balkan pa ništa od tmc. potem bi bili pa radi turistom prijazna država.
Država mora v najboljšem primeru poskrbeti za ustrezno infrastrukturo za izvajanje storitve, za to pa je preko Oddajnikov in zvez tudi poskrbljeno.
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
edino kar bi še jaz dodal - državno poslanstvo je tudi, da poskrbi, da je čimmanj TMC sporočil => da je zagotovljena pretočnost prometa na VSEH cestah