Tko se prehiteva

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
To pa nisem vedel, da vozijo na Japonskem po levi
d055.gif

Zakaj pa misliš ta so recimo razne hude drift mašine ki jih gledamo po netu z volanom na desni?
cool-1.gif

Sem mislil, da so importani iz UK
grin1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Sicer se strinjam z večino tvojega posta, vendar, zmotilo me je tole.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:Če sam nagazim srno, ogrožam le sebe.
A res tako razmišljaš?
frown-1.gif
confused-1.gif

A te za srno skrbi ali imaš občutek, da premalo samega sebe cenim?
V prvem primeru sorry, ampak za srne se res ne sekiram. Mi je pa, zanimivo, ker smo že divjad navlekli v to temo, pred kakim tednom ena tik pred avtom čez AC letela. Še dobro, da sem vozil kot ponavadi, da sem se lahko mirno izognil ...
V drugem pa ... Vsak ima svoje grehe, vsak počne kaj zase nevarnega. Eni popivajo, eni kadijo, eni lazijo po hribih, eni pa tu pa tam stisnemo do konca.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.808
113
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
ksz: Huh...

Sm biu še kako leto nazaj pogumn pa z "dovolj" konji pod ritjo kr pr tahitrih a se je to spremenilo zadnjih nekaj mesecev
zaradi raznoraznih radarjev...
No ravno danes me je poklicu kolega da so ga sneli na 62km/h v Rožni (LJ) in je dobil 250€ kazni in 3 Kazenske točke
uf-1.gif

Glede na to da sm odvisen od vozniške si takih hitrosti enostavno več ne smem privoščiti
17758-icon_confused.gif
in zato "PO OMEJITVAH"

jst sm šel 250 čez Golovec pa nisem ničesar dobil domov po pošti
tongue-1.gif

drgač pa ja, je kr qrc, če si zaradi šihta odvisen od vozniške, sva na istem :\

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.932
6.977
113
Smešno, da je ogrožanje sebe z hitro vožnjo po cesti kaznivo, enako je kazniva vožnja brez pasu.

Ni pa kaznivo, če nekdo kadi, pije in je debel. Funny world.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Glede neuporabe varnostnega pasu (in zaščitne čelade na motorju...), kjer škodujem samo samemu sebi in ne ogrožam drugih, zakaj torej kazen, sem od policaja dobil naslednji odgovor: država na začetku veliko vlaga v vsakega posameznika (beri zastonj šolanje...) in posledično nekaj pričakuje v obliki davkov in prispevkov nazaj. Se pravi teoretično smo last države vse dotlej, dokler plačujemo davke in prispevke. Ko pridemo pa v penzijo, bi pa verjetno lahko naredili kompromis in dovolili vožnjo brez varnostnega pasu in čelade...