tipi in ples

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Sej zato sem dal še drugo varovalko -> drogo
wink-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
pa kaj te tolk matra spolna usmeritev? gej gor gej dol... si latentni? bijes vecletno bitko v sebi, kako bi "prisel iz omare"?
eni preprosto radi plesemo/jo. strejt, bi, gej/lesbo, trans, aseks... eni pa pac ne. pa so ti lihtak vseh "barv"

ontopic:

mi pa osebno salsa ni vsec in je ne plesem. sploh na teh salsa meetingih po planetih tus itd. stil plesanja je cist mimo. swing sem probal, pa nisem nekak padel not, mi je bilo micken premal zahtevno, ker sem se s takratno punco v zacetni tecaj vpisal in sem se dolgocasil.

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Nisem ravno tip za ples. Nekaj že znam, je nemogoče, da ne bi, nenazadnje so me s tem posiljevali v pripravah na valeto, pa maturantski ples.

Da bi zdaj hodil na kakšno salso, swing..nein danke.

Edino na kakšni zabavi plešem, ko večina tipov zblojeno stoji ob šanku, babe pa sedijo, pol nardiš kr dober vtis če do kakšne stopiš, pa prosiš za ples..
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
mah osnovne korake vsakega plesa je fajn znat..da lahko kdaj kej presenetiš...

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
ma ce ne zacutis v sebi "beata", oz glasbe, se brezveze trudit. To je tak kot da bi jaz sel pet.
smile-1.gif
Ce mas to v sebi mas, drugace pa ne mores raumet...

Nazadnje urejeno:

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
pa kaj te tolk matra spolna usmeritev? gej gor gej dol... si latentni? bijes vecletno bitko v sebi, kako bi "prisel iz omare"?
... to je tako kot da bi jaz tebi rekel, pa zakaj se tako razburjaš nad takšnimi izjavami, a si mar latentni? Se počutiš nagovorjenega?
evil.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ne, moti me, da si tiste, ki radi plesemo, po difoltu oznacil za geje. to je pac znacilen vzorec obnasanja latentnih, nic druga. ce ne verjames, vklopi wiki, danes spet dela.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
motiš se ker sem dejal tudi
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Dobro, tisti tipi, ki se trudijo učit plesat, sam da pridejo končno že enkrat do teh 30+ letnic (torej te, ki so tam samo zato, da končno ubodejo enga da jim zaplodi otroka), da jih spravijo v posteljo, verjetno res niso pe*erčine :p
grin1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
motiš se ker sem dejal tudi
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Dobro, tisti tipi, ki se trudijo učit plesat, sam da pridejo končno že enkrat do teh 30+ letnic (torej te, ki so tam samo zato, da končno ubodejo enga da jim zaplodi otroka), da jih spravijo v posteljo, verjetno res niso pe*erčine :p
grin1.gif

Kaj se sedaj ven vlečeš?
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Še nisem videl videl moškega, ki rad pleše in da ne bi bil vsaj na pol gej, tako kot tisti, ki uživajo v analnih prOn videih
evil.gif
...

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Nekateri imate pa res izjave. Pa kaj ste neandertalci al kaj?? Moški, ki plešejo so vsi po vrsti gayi ali pa plešejo samo zato, da končno dobi kakšno babo!?!? Ojjejjej! Jaz plešem! Plešem na gasbo, ki mi je všeč in če sem prave volje za ples. Plešem sam ali v paru, tudi učil sem se plesa ampak izključno zato, da sem se navadil v paru plesati na glasbo, ki mi je všeč. Sem zdaj zaradi tega gay? Ali je to obupan poizkus končno dobiti žensko?

Mah sami kmetavzarji kamorkoli pogledam.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
...ksz...

Ko me je enkrat prijelo, sem začel plesat salso...in to je bila zmaga od zmage....tolk žensk spoznal, akcije je bilo tudi nekaj, pa več ali manj full vredu punce, pa večino jih kje v lokalu, diskoteki nebi dobil, ker bi takoj mislile spet en pacient od 100 na noč, ipd.
Pa od parih je blo slišat, ja kolk je fajn da hoče kdo z njo plesat, ker od tipa doma ni nič
evil.gif

Najbolj mi je žal da sem potem z eno nekaj resno začel, počasi nehal plesat...nato je šlo itak vse adijo, ampak ok....me mika da bi spet začel počas na salso
smile-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz....

malo manj o spolni usmerjenosti in o obsojanju, da tip ki pleše je gay. Malo poglejte vaše starše, za katere sem prepričana, da plešejo na raznih zabavah ali na morju zvečer, pa me zanima če boste za njih tudi trdi, da so gayi.

Če tema ne bo tekla s strpnostjo in tako kot je potrebno, jo bom zaklenila.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Upam, da noben ne misli, da sicer sovražim geje, ali kaj podobnega; sploh ne! In prav nobenega nima biti sram, če je, ker je enakovredno človeško bitje kot smo ostali.

To biti gej je v tem kontekstu mišljeno, da si malo manj moški, če plešeš oz. da v tebi prevladuje več ženskih elementov.

Moj oče ne pleše, pr njem so ženske padale na glasbo, in medtem, ko so ostale plesale s tipi, ki so mislili, da jo bodo s plesom dobili v posteljo, so medtem one gledale gor na oder in fantazirale o glasbenikih. Ti so potem po zabavi rabili le stati in punce so se same metale na njih, čist tko mimogrede
wink-1.gif