tipi in ples

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Saj poznaš tisto o lisici in kislem grozdju, kajne:

Citat:
Ezopove basni: Lisica in grozdje

Lisico je mučila lakota, zato se je odpravila v bližnji vinograd. Bila je pozna jesen in lisici so se cedile sline ob pogledu na veje, ki so se šibile pod težkimi grozdi. Toda njeno veselje ni dolgo trajalo, kajti grozdi so bili previsoko in lisica jih ni dosegla. Nekajkrat se je vzpela na zadnje noge, toda naposled je morala priznati poraz. Odpravila se je iz vinograda in si govorila: »Naj grozdje obere, kdor ga hoče. Zame je preveč zeleno in kislo. Tudi če mi ga prinesejo na pladnju, se ga ne dotaknem.«

Nauk: Lahko je zaničevati, česar ni mogoče dobiti.
http://sl.wikipedia.org/wiki/Basen

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Snecer ni vsak ples salsa...
Dobre plesalke so dobre v pojstelji...
Zdej imamo tečaj swinga in so 4 fantje in 21 punc...da ne rečem da je zihr 5 hudih + 10 za pof...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
In kaj tebi to pomaga? a nisi zaseden
tongue-1.gif

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
1. nisem rekle nič slabega o gejih, pravzaprav je zelo lepo, kako znajo oni plesati
grin1.gif

2. rekel sem da tipi plešejo/-te samo zato, da bi prišli do žensk, torej se pretvarjate (vsaj večina)
rolleyes-1.gif

Kar pomeni, da imate kasneje v življenju težave, če ste zahaklali eno na plesnem tečaju, v bistvu pa sploh ne marate plesa; vam bo skoz metala naprej, zakaj jo ne peljete kam plesat.

Nikjer pa nisem trdil, da se s plesom ne da priti do žensk?!? Je povsem jasno, da bo tip, ki zna plesat spelju večino bab, al pa mel vsaj večje možnosti. In mu sploh nimaš kej bit fouš ker kot rečeno, če v resnici ne maraš plesat, je boljše zate, da dobiš eno ki te ma rada takšnega kot si; razen seveda v vmesnem času, če jih želiš sam podirat.

Sam znam plesat, je skorajda nemogoče, da ne bi, štartaš s tem oz. te silijo s tem že v OŠ, pol še enkrat v SŠ, vmes je X priložnosti, ko resnično ne moreš zgolj samo sedeti na neki zabavi in se pač moraš iti to družabno igro. Ampak nimam pa nobenega posebnega čustva do plesa (ne mislim samo miganja v ritmu). Lepo da je, super da eni uživate v tem, meni je pač izguba časa ker starejši ko sem, vedno bolj mi gre na k... to pretvarjanje.

Moja me pač mora prenašat takšnega kot sem in prej ko se zaveda v kaj se je v bistvu spustila, boljše je, tako zanjo kot zame (saj jst moram pa kakšne njene muhe prenašat an)
grin1.gif

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
toplovodar ni enako tisti, ki rad pleše. še posebej, če jih v enem večeru zamenjaš kar nekaj bejb in u bistvu ti zbiraš katera bi bla za dons. ostali pa se tolažte naprej ob šank. vsakomu svoje.

lp

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Samo pravim, da je razlika med tistim, ki dejansko pleše zaradi plesa samega (lahko bi plesal tudi sam v mesečini in bil v ekstazi) in tistim, ki pleše samo zato, da pride do postelje.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Če rad plešeš se ne pretvarjaš, četudi med plesom "zahaklaš" simpatično deklino.
Se mi zdi, da si malo preresno vzel ples in moške, ki radi plešejo. So tudi takšni, ki gredo migat zato, ker mislijo, da bodo kaj zahaklali. Vendar takšni ne zahaklajo nič, ker če ne plešeš rad, potem tudi ne zgledaš dobro na plesišču in se od daleč vidi, da si obupan
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
podobno ja :D Edina varjanta je še da plešeš tud z tagrdimi...te težje pogrunatjo :p

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Jaz že 4 leta :D Nisem je jaz razvil :D Jaz samo opazujem druge tipe kako hočjo dobit babe pa jim ne rata

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Kulsko. A to ste pol tut oblečeni v slogu 30ih al 50ih (sej ne vem točno) - črno beli čevlji pa te fore al' ste kr v trenirkah?
Se pravi, da se tipi precej menjajo (glede na to, da ne dobijo)
grin1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Nažalost se čist premal folka oblači primerno. Jaz se recmo vedno. Pa večino tipov uživa v plesu samem, pa tud 75% tipov najde babo...

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
A to je kakšen test? Če ne znaš plesat, te partner porine s skale v plesna nebesa?
evil.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
A to je kakšen test? Če ne znaš plesat, te partner porine s skale v plesna nebesa?
evil.gif

Ni bilo nobenega stunt vložka, so bili pa prava atrakcija na Vršiču tisti dan
smile-1.gif
Izgledalo je, kot da snemajo kakšen plesni spot ...