tipi in ples

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Tile tipi naj vprašajo ženske kolegice, zakaj jih privlačijo tipi, ki znajo plesat
grin1.gif

Sicer pa Krešo pravi takole, glede na to, da je dal dosti koncertov skozi in verjetno ve, kaj govori
grin1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Jst nisem ljubiteljica plesa v dvoje, tko da mi tud tipi, ki radi plešejo niso všeč. Po večini so to neka cvileča, poženščena bitja, ki delujejo precej gejevsko ali pa so metroseksualci. Kul mi je, da vsak zase pleše, to v parih mi je pa mim, sploh tist folk na salsi je čist vesel.

Pa tud ta argument, da plesalci hitr dobijo bejbe je bolj tko-tko ... dobijo lahko plesalke, ki pa niso pretirano zanimive pa tud skoz o nekem plesu nakladajo.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
OMG I' m shocked
shocked-1.gif

ampak se vedno zavracam tvoja privat povabila. neglede na to da isces izgovor da smo plesalci kao geji. naslednjic bos pac nasel nek drug razlog. zal te moram, kot ze veckrat, razocarat. se vedno imam rad muce. nic ne bo hopa cupa. sori stibr
tongue-1.gif

ce si pa kdaj premislim, bos pa prvi zvedel, a prav?
telephone7.gif

Nazadnje uredil moderator:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
zanimivo da se vsi samo na to salso obračate....v Južni in srednji Ameriki na plesalce salse pač drugače gledajo kot ri nas. Tudi men niso všeč...
to da plesalke samo o plesu nakladajo je pa bullshit....

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
KSZ
Čaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakte mal, a kle se pogovarjamo o plesnih korakih?! O četvorki, o valčku, polki, fokstrotu in četvorki? Ok, tist swingeraj od gobe je nekaj, kar moraš znat. Jst sm mel v mislih bolj dance improvization & bodily synchronization. Edino, kar jaz plešem v paru je TANGO!

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
jst z veseljem plešm. sploh kkšno polko, valček... tko po kmečk... itak to na veselicah pa na sindikalnih feštah najboljš... kaj čš individualno ko [censored] gibat s glavo... punco pod roke pa jo mal zavrtet.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
jaz raj kaj druga počnem v dvoje.

Tisto je po dobrem (dolgem) plesu še veliko boljše

Sicer so minili tisti časi, ampak najlaže je bilo tako navezat stik.
cheer.gif

Veliko jih je stalo s štok colo ali pirom ob plesišču, plesat je šel pa redkokdo.
evil.gif

Kje si ti pecal v mladosti?
evil.gif
Pacific, Škorpion, Bruno

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
najbolj hecne so samske pičke okol 30-ih, ne gre in ne gre, pol pa se vpišejo v salso, pol pa gre
smile-1.gif
in življenje dobi smisel... 1 mesec salse pa so noseče, in je to to.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.558
1.150
113
hysterical-1.gif

Men se ples nažalost tudi upira, predvsem ti klasični plesi, ko pa pride do klasičnega kravjega bala me pa do konca mine.

Zelo rad pa pogledam par, ki se dobro vrti po plesišču. Sam sem bil že na dvojnih plesnih vajah in 2x ugotovil, da plesne motorike pri meni pač ni.