Tina Maze - težka milijon EUR?

I

Izbrisan uporabnik #488

Lepo jo je najstnica našolala.

Američanki sta ji pobrali elitna globusa, smuk in slalom.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
v bistvu vse američanke skupaj nimajo toliko pik kot tina kaj šele globusov

lepo jih je šolala

bravo tinca!

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
Šola smučanja Tine Maze!!
Goooooooooooo Tinaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
1602.gif

Se zgodi, preveč rezervirano v drugem teku...

Nazadnje urejeno:

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
zakon, prav lep dan je ratal danes!

resnično odvratna je, odvraten odnos, odvraten koroški karakter, odvratna "zvezdnica", odvratna cmera.... niti čestitat ni hotela boljši od sebe, a je to kakšen zvezdnik? ogabna je res, prec menjam s hrvati za kosteličevo.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Luzerka. Ni blo prvič da je zgubila pod pritiskom. Že na svetovnem je to pokazala.
Zadnjo tekmo je bila luzerka američanka. Jebat ga.

I

Izbrisan uporabnik #488

Murko scene.

Citat:

Maze: Zgrešila sem ritual v drugem teku
"Razočarana sem in izpraznjena po vseh teh tekmah in emocijah skozi celo sezono. Danes sem zgrešila svoj ritual v drugi vožnji in nisem bila tista prava. Še vedno delam napake, na napakah se učimo. Tokrat je bil ritem teh dveh voženj zelo na tesno, po navadi je med prvim in drugim tekom več časa ... Mogoče sem zgrešila, ampak to so malenkosti, ki pa na koncu vseeno vplivajo. Spila sem kavo preveč, in se mi je med drugo vožnjo enostavno vrtelo. Zavedam se, da sem zgrešila s tem. Ne počutim se dobro, vendar moram gledati pozitivno. Sezona je bila odlična, vendar napake delam tudi jaz. Tu je res lepo vzdušje, navijači so super, lepo, da so tukaj in te spodbujajo," je za Val 202 povedala Mazejeva.

hysterical-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
prva ji je čestitala in objela btw

tisto ni bilo podobno nobeni čestitki in objemu, američanka ji je nekaj rekla, ta poden od ženske je šel pa kar mimo nje in na hitro "objela" še drugouvrščeno in se kot otroček spravil kuhat mulo v kot
bonk.gif
a to je zvezdniško? Še Mikaela jo je rahlo čudno gledala, mater kot da bi ji ljubljenčka povozila. Dej no, če si prvak moraš znat tut izgubit v slogu ne pa se mulat. Prekleta razvajena avša cmerasta, da je ni sram. Sej pravim, menjam za kosteličko takoj!

Zdej pa spet en kup izgovorov, verjetno bo kriv tisti ki ji je ponudil kavo, upam da ni bil Kunc.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
ksz

Ne glede na izgubljena mala kristalna globusa smo lahko upravičeno ponosni na našo smučarko, ki je imela daleč najboljšo sezono v zgodovini alpskega smučanja. Kapo dol. Mam filing, da bo tudi v naslednji sezoni zelo močna, ker stara še ni toliko, motivacijo pa ima verjetno tudi, če pravi, da ima še rezerve.

Tegale
Citat:
Razočarana sem in izpraznjena po vseh teh tekmah in emocijah skozi celo sezono.
pa ji ni treba. Izpraznjena verjamem, da je, razočarana pa nima biti za kaj.
smile-1.gif
Saj na podelitvi sem imel občutek, da je bila tudi z drugim mestom v slalomu zadovoljna.