Tina Maze - težka milijon EUR?

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Na njenem mestu bi popokal pa šel domov, hotela je it na vse globuse, že pri prvem so jo zjahal (ajde vreme), tko da ji je pomoje motivacija sedaj poplnoma padla...

Yagi

Fizikalc
24. jan 2008
714
29
28
Škoda za danes. Ampak tak je šport!

Roko na srce, Vonn-ova je bila letos v smuku boljša. 3 smuke je zmagala....!

Mislim pa, da Tina ni danes izgubila mali smukaški globus ampak z 4.mestom v Meribelu (kjer je presenetila Španka)!

Kakorkoli, Tina je naša, najboljša v zgodovini alpskega smučanja in mi (vsaj normalni) bomo še najprej navijali zanjo !

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Yagi pravi:
Škoda za danes. Ampak tak je šport!

Roko na srce, Vonn-ova je bila letos v smuku boljša. 3 smuke je zmagala....!

Mislim pa, da Tina ni danes izgubila mali smukaški globus ampak z 4.mestom v Meribelu (kjer je presenetila Španka)!

Kakorkoli, Tina je naša, najboljša v zgodovini alpskega smučanja in mi (vsaj normalni) bomo še najprej navijali zanjo !

Jaz bi prej rekel, da z 20. mestom v 1. smuku Lake Luisa - ampak ni bistvo. Škoda za Tino.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Ja ta ena točka je res huda, ampak po drugi strani ji bo vlada dala "tolažilno" nagrado za izjemen uspeh v višini 44.000 evrov
smile-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Kot je že en napisal na rtv...
Me zanima kakšno župco bi skuhali jodlarji, če bi se najprej tekmovalo v tehničnih disciplinah in bi tekmi odpadli zaradi slabega vremena. Nato pa bi imel Svindal v hitrih šanso, da pobere veliki globus.
wink-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
meni tudi ni jasno, poprej vse tekme prestavljajo in nadomeščajo, zdaj pa kar bum, odpoved in jepte se.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Mislim da je tako pravilo, da se tekem ne nadomešča. Zdej je Tina izgubila za piko oz. dve, lahko bi bilo tudi obratno. Proti naravi se pač ne da.
Enkrat dobiš, drugič zgubiš, tako je.
Mene bolj zanima farsa, kaj bi bilo če odpadejo vse tekme
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
meni tudi ni jasno, poprej vse tekme prestavljajo in nadomeščajo, zdaj pa kar bum, odpoved in jepte se.

Ja zakaj, ker ni več terminov na razpolago. Sezona traja do nedelje. Med sezono se najde nadomestni termin, v treh dneh pač ne.

Vonn je zaradi odpovedanega smuka na zaključku sezone 2011 izgubila VKG za 1 piko.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
Mislim da je tako pravilo, da se tekem ne nadomešča. Zdej je Tina izgubila za piko oz. dve, lahko bi bilo tudi obratno. Proti naravi se pač ne da.
Enkrat dobiš, drugič zgubiš, tako je.
Mene bolj zanima farsa, kaj bi bilo če odpadejo vse tekme
smile-1.gif

finančni minus in ne najboljša reklama za Lanzerhaide