Tina Maze - težka milijon EUR?

I

Izbrisan uporabnik #488

Fora pa je, da slalom bo in bo tam pušnila
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ni dobro zgledalo.

Sicer pa bodo morali malo razmislit..., dve hitri disciplini speljat popoldan..., brez možnosti prestavitve. Kr neki.
In tako Tina ne bo mogla napadat 2500 pik.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Kot je že en napisal na rtv...
Me zanima kakšno župco bi skuhali jodlarji, če bi se najprej tekmovalo v tehničnih disciplinah in bi tekmi odpadli zaradi slabega vremena. Nato pa bi imel Svindal v hitrih šanso, da pobere veliki globus.
wink-1.gif

Slaloma zarad megle ponavadi ne odpovejo, to je predvsem problem v hitrih disciplinah.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Težko komentiram, ker nisem videl, ker sem bil na šihtu. Samo posnetki od daleč zgledajo ponavadi bistveno slabše kot potem čisto od blizu. V slalomu se mora pač par vratc videt pa je...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Težko komentiram, ker nisem videl, ker sem bil na šihtu. Samo posnetki od daleč zgledajo ponavadi bistveno slabše kot potem čisto od blizu. V slalomu se mora pač par vratc videt pa je...

Danes je bilo, kolikor sem slišal na valu202, odpovedano zaradi vetra.

In spet - pri tehničnih disciplinah so hitrosti in s tem nevarnosti bistveno manjše. Poleg tega tega potrebujejo krajšo progo in včeraj recimo bi skoraj sigurno imeli slalom ali veleslalom lahko cel postavljen v soncu, ker je bila megla samo na spodnji polovici proge.

Drugače pa zanimiv opis na spletni strani smučišča:

Citat:
Two ideally located sides of a valley with guaranteed sunshine

cool-1.gif

A se ni včasih Hvar promoviral z garantiranim soncem in povrnjenimi stroški letovanja za vsak deževen dan? No, tukaj bi imeli Švicarji kar precejšnje stroške, če bi se držali tega gesla.
grin1.gif

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.477
1.848
113
na temni strani lune
Uglavnem neglede na to, kaj se bo zgodilo v 2 vožnji, je Tina še enkrat dokazala svojo dominantnost in to preko celotne sezone.
V smučarskem svetu, do sedaj še ni bilo tako prepričljivega tekmovalca oz. tekmovalke, in resnično dvomim da sploh še kdaj bo.

Sicer se je smukaški globus izgubil v megli, vendar če smo prav pošteni, bi ga niti ne bilo brez poškodbe Vonnove.

Vsekakor je to smučarska sezona, ki bo težko težko ponovljiva, Tina pa se je vpisala z velikimi tiskanimi črkami med legene, pa če nikoli več ne stopi na smučke.