The Dark Knight

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
"This is the reason I'm a geek."
hysterical-1.gif

Hvala za podcast, fantje so navdušeni. Razen dolžine filma in še nekaj drugih malenkosti, se jim vse zdi fenomenalno. Najbolj pa igra Heatha Ledgerja.

Komaj čakamo!
cheer.gif

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Zdej pa že jst komej čakam, da si ogledam tole
grin1.gif

Sem pa govoril s kolegom, ki živi v Ameriki, ki je že gledal film...pravi, da v življenju še ni gledal tako dobrega filma. Z eno besedo fenomenalno. Najbolj pa navdušuje prav Heath Ledger aka. psihič Joker
smile-1.gif

Dizzy...a ne delaš ti na anteni? Mate še kakšno karto za premiero frej
grin1.gif

avantgarda

Pripravnik
13. mar 2008
186
0
16
Mislim, da je za ta film bila najboljša reklama samomor Heatha Ledgerja. In zdaj vsi njegovi oboževalci trumoma hodijo v kino in delijo visoke ocene na Imdb-ju.

Pravijo, o mrtvih vse dobro. Me ne bi presenetilo če bi naslednje leto Ledger dobil posthumno oskarja, kar se verjetno ne bi zgodilo, če bi bil še živ. Ne me narobe razumeti, kot da pljuvam zdaj po njem, ker je bil res talentiran igralec (Vitezova usoda mi je zelo všeč), hočem reči le, da se bodo zdaj kritiki in gledalci delali hinavske in ga kovali v zvezde.

Filma si še nisem ogledal imam ga pa namen si ogledati. Dvomim pa, da bi lahko bil najboljši film kar sem jih kdaj gledal.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Komaj čakam na današnji večer da vidim to čudo...

Gre pa tudi meni to vnaprešnje poveličevanje Heatha Ledgerja na jetra, še sploh ker so začeli tako govoriti še preden je prišel film ven. OK, sej poba je škoda, ne pomeni pa to da mu default pripada oskar. Če pa je vlogo res tako odlično odigral(kar upam da je), potem pa itak da naj ga dobi.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Jah sej je blo za pričakovat da ga bodo tolk forsiral oz "izkoristili".. Sam da se denar obrne. Me pa res firbec matra kako je odigral, vendar zelo dvomim da bo konkurenčen Jacku

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Jah sej je blo za pričakovat da ga bodo tolk forsiral oz "izkoristili".. Sam da se denar obrne. Me pa res firbec matra kako je odigral, vendar zelo dvomim da bo konkurenčen Jacku

Filmski kritiki mu dajejo odlične ocene.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.260
113
42
Mislim da si je imel Heath priložnost pogledat pri Jacku kako se igra Jokerja in če je dober igralec bo to izkoristil. Jack pa medtem ni imel nobene reference. Kar pa seveda ne izklučuje možnost da je Heath dober oddigral...

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Mislim da si je imel Heath priložnost pogledat pri Jacku kako se igra Jokerja in če je dober igralec bo to izkoristil. Jack pa medtem ni imel nobene reference. Kar pa seveda ne izklučuje možnost da je Heath dober oddigral...

Baje, da ni veliko podobnosti med obema Jokerjema, da je Heath liku dodal nove razsežnosti. Tako govorijo, bo pa treba prej pogledati film, preden bom lahko sodil.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Top 1000 voters so mu dali oceno 8.0. Včer sem gledal, pa je bla še 7.6 pomoje. Sem pa siguren, da ocena ne bo več dolgo 9.5. To je zdj začetna evforija Batman fanov. Čeprav sigurno ni slab film. Bo treba pogledat.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
pogledal film in lahko rečem samo ...

KAPO DOL!!!

ponavadi, ko sem gledal Batmane, sem jih gledal zelo z rezervo, ta je pa ... čist neki drugega, čist ... ekstra. mislim, je Batman, ampak, tak ... mah, pejte gledat, film nima zastonj ocene 9,7. sem totalni antibatman fan, ampak tale film je res ... kaj naj rečem - dober je.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Ravnokar s premiere...

Film je res odličen (kot je bilo tudi pričakovano), je ravno dovolj "temen" da ni preveč moreče in je še zanimivo za gledat. Odigrano je odlično, težko bi našli igralce ki bi bolje upodobili glavne like. Heath Ledger deluje precej nadležno kar pa je ok, saj ustreza vlogi ki jo igra. Me pa ne čudi da se mu je potem scufalo, že v filmu deluje nekam utrgan. Zgodba je odlična, film sploh ne deluje da je dolg dve uri in pol in se nič ne vleče, posneto je tudi odlično, glasba je huda, skratka vse naj naj. Zeankrat je sicer (vsaj zame) težko reči da je res boljši od takih legend kot je boter, je pa gotovo blizu in bistveno bolj zabaven za gledat. Bo treba še kdaj pogledat!

P.S.: predstava je bila kao "antenina premiera" tako da je povsod mrgolelo raznih slovenskih "celebrityev", predvsem iz resničnostih šovov, iz BB sem videl vsaj Saro, Naskeja, Žanin, Marcela, Sebastjana, Blizu je bil tudi Gregor iz Bara, pa Jaka Lakovič, skoz so nekaj slikali in snemali...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
premiera je bila Antenina ...
smile-1.gif

skratka, res je dober film, že prvih par minut me je full presenetilo, ker prejšnji Batmani so bili posneti na nek batmanovski način, ki mi ni nikoli ustrezal, ta pa ... svaka čast.

P.s: kva nisi pocukal za rokav?
grin1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Če si bil pa tko zaposlen...
wink-1.gif

Zgleda da ni blo nobenga drugega alterjevca na premieri? Bomo vidli kakšni bodo danes komentarji, ko bo več predstav.

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Bi šel jaz na premiero, pa Dizzy ni karte zrihtal
grin1.gif
joke...
Drugače pa planiram, da si ga bom ogledal do konca tedna enkrat...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Film je dober.

Ne bom dolgovezil, da komu ne pokvarim užitka, samo toliko, da je Ledger odličen Joker, precej bolj prepričljivo srhljivo psihopatski, kot je bil Nicholson.

Ni pa to niti slučajno najboljši film, kar sme jih gledal v življenju.Mogoče najboljša akcija.