The Dark Knight

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.004
10.754
113
kod Džej-Zija
Najljubši del obiska v Koloseju je pa, ko se vsedeš v temi na stol, posut s kokicami.
13.gif

Čeprav v Celju v Tušu je še huje, ker noter uletavajo ljudje z vedrom piščancev.
13.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mene pa najbolj motijo mali otroci tam 5 let, ko NONSTOP starše zraven sprašujejo: Kam je šel, zakaj je to naredil, bo še prišel nazaj... To se mi je zgodlo pred dvema tednoma, ko sem šel gledat Hancocka - mali froc s fotrom. Sem imel super sedež na sredini dvorane, pa sem se raje čisto na rob vrste usedel, ker ni bilo za zdržat (ostali okoli so očeta vsi jezno gledali). Foter je v vsem času 2x rekel: tiho bodi pa glej, ampak zaleglo je kvečjemu za 5 sek.

Drugače pa je najbolj mirno v ponedeljek pričetek okrog 15-17 ali pozno 22+ (samo je težko čakat od čet. do pon. na nov film
tongue-1.gif
).

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Trenutno še zmeraj 9.7 in skoraj 50.000 glasov.

Je pa bila pred tem filmom v izvedbi najobsežnejša viral marketing kampanja, kadarkoli... je pa tudi res, da tisti, ki so bili deležni tega "spama", pravijo da je rezultat (kako dober film je) še presegel napovedi.

To ni ravno merilo, bomo videli, kje bo film po ocenah, ko bo star ene 10 let.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Trenutno še zmeraj 9.7 in skoraj 50.000 glasov.

Je pa bila pred tem filmom v izvedbi najobsežnejša viral marketing kampanja, kadarkoli... je pa tudi res, da tisti, ki so bili deležni tega "spama", pravijo da je rezultat (kako dober film je) še presegel napovedi.

To ni ravno merilo, bomo videli, kje bo film po ocenah, ko bo star ene 10 let.

Najdeš še kakega, ki je imel v preteklosti v prvem mesecu oceno nad 9?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Ne spomnim se imena, ampak vem da je bil nekaj časa nazaj en tak. Ni pa imel tako velikega števila ocen in tako visoke ocene. Predvsem je tu za upoštevati začetno evforijo ameriškega občinstva. Jaz bi počakal vsaj do konca leta, ko bodo ocenili tudi evropski gledalci.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Predvsem je treba počakati, da film pogledajo tudi gledalci, ki niso takšni fani Batmana.To da potem bolj merodajno oceno.

Do zdaj so ga gledali in ocenjevali itak oboževalci, ti pa normalno dajo ponavadi nerealno visoke ocene.

Nazadnje urejeno:

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Jaz bi počakal vsaj do konca leta, ko bodo ocenili tudi evropski gledalci.

confused-1.gif
Prvi v Evropi so dobili v Grčiji 17.7. (dan po svetovni premieri), zadnji pa dobijo na Danskem 23.8.

Danes je 21.7. Ne ga no srat.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Torej si le uspel izračunat, da je danes 21.7. in ne 21.12.?

Kaj ti ni jasno? Dejstvo je, da so ocene na imdb ob začetku predvajanja vedno nekoliko višje kot po daljšem času. Glede na to, da se je film pravkar začel predvajat, ocena ni merodajna. Konec debate.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
''Jaz bi počakal vsaj do konca leta, ko bodo ocenili tudi evropski gledalci.''

Ta stavek ni jasen. Kdo pa zdaj gleda film v kinu? Marsovci?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
''Jaz bi počakal vsaj do konca leta, ko bodo ocenili tudi evropski gledalci.''

Ta stavek ni jasen. Kdo pa zdaj gleda film v kinu? Marsovci?

Ti si bolan, majkemi.
hysterical-1.gif

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
Tule imaš vse napisano , kdo je glasoval. 22.717 NON - US voters ocena - 9.4,
tako, da že mora bit v redu, če smo merodajni samo NONameričani
smile-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Blankman pravi:
Tule imaš vse napisano , kdo je glasoval. 22.717 NON - US voters ocena - 9.4,
tako, da že mora bit v redu, če smo merodajni samo NONameričani
smile-1.gif

Nisem trdil, da smo merodajni samo ne-Američani. IMDB je globalni site in zato bo treba za merodajno oceno počakati še nekaj časa.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Gledam pri oceni, da je 2,2% ocenlo z 1 (ocen od 2-6 skoraj ni) - se lepo vidi, kak so prestrašeni fani Botra glasovali z 1
tongue-1.gif

Drugače pa ima Boter okrog 290k glasov, Dark knight pa že 70k, tak da je čisto možno, da bo ostal na 1. mestu.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.260
113
42
Ynos bomo rekl ko bomo vidl. Men osebno je tud Shawshank redemption boljši od Botra..pa še kkšn bi se najdu...Jst komaj čakam da ga gledam vendar ne smem preveč pričakovati..

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ynos bomo rekl ko bomo vidl. Men osebno je tud Shawshank redemption boljši od Botra..pa še kkšn bi se najdu...Jst komaj čakam da ga gledam vendar ne smem preveč pričakovati..

Saj zato sem mislil. Meni je tudi Shawshank daleč boljši od Botra, pa še veliko drugih filmov.