Danes dobil te cesnove kapsule iz neke powerbody.co.uk trgovine, odprem in uuuuu kaj si ti fuuuukjen, kaki vonj...ce bi bil zunaj, bi vrgel skatlo 100 metrov na vrt Mejduš...pa to niso kapsule ampak mali softgel drazeji, naj ji vzel 3 dnevno s hrano. Vsak draze je za en strok (ne glavo) cesna.Jaz sem mel ful problemov z zgornjim delom želodca in požiralnikom. Jemal Nolpazo in še neke druge kapsule (čisto nič pomagalo, nič, nič, nič).
Bil na gastro 2x, nič odkrili.
Baje, da Nolpaza celo nekaj škodi, ne vem točno, kako. V glavnem, do sedaj sem pogruntal, da najbolj pomagajo česnove kapsule, dobiš v DM-u, jaz jih naročam za tretjino cene iz ZDA (iHerb), metin čaj in persen forte. Seveda zelo vpliva hrana in sicer, sladkor zelo zjebe sistem in mene začne po sladkorju malo bolet oz. pečt požiralnik. Najbolj pa me zjebe kava z mlekom. Tudi med ni v redu, pa surova čebula, pa še kaka stvar bi se našla.
Torej, ukini sladkor in kavo z mlekom, pejd v DM po česnove kapsule, skuhaj si metin čaj in poročaj, če je kaj bolje. Pa delaj to kak teden, dva, ker v enem dnevu verjetno ne bo minilo, ampak vsaj probaj. Tudi pri črni grenki kavi me kdaj, pa kdaj začne bolet oz. peči zgornji del želodca in požiralnik, ampak, če res ne moreš brez kofeina, sem jaz en čas pil te Lidlove brezsladkorne energijske pijače (KONG) in me ni čisto nič bolelo. Lahko pa si naročiš tudi kofeinske kapsule, če hočeš.
Tele...A si kupil iste, kot jaz? V moji skatli cisto nic ne smrdi in meni pomagajo. Mckmck, zakaj menis, da je vrgel denar stran?
Ok, sem dal eno ven in ne smrdi. Zgleda da potrebno malo preluftat skatlo haha...Ker mu je veliko ceneje požreti svež smrdljiv strok česna, kot smrdljivo pilulo.
Pa zmores vsak dan pojest strok cesna?Tako kot je rekel Bizi ter ker dobiš vse sestavine katere potrebuješ v naravi, vsaj občutek imam da so vse te stvari katera prodajajo podjetja en lari fari.
Iz ust česen niti ne smrdi. Ampak švic, posebno v fitnesu ali v savni, to je pa druga pesem. Ko pride v savno kak česnovec, garantirano vsi pobegnejo.Ja, res bodo ljudje okoli njega zelo zadovoljni, ce mu bo z ust smrdelo po cesnu vsak dan. Tudi opravljali ga ne bodo za hrbtom. Ne, ne...
Denis, ja take mam. Ja, prvic, ko odpres je verjetno res malo bolj mocan vonj, saj je bilo vec mesecev nepredusno zaprto...vendar, ko odpiras vsak dan, ni nikjer vonja
Skatlo gledam vsak dan pa se nisem vzelDenis, kako je stanje? Jaz malo experimentiram in sedaj že 3 dni jemljem zjutraj 3 kapsule na tešče in potem čez pol ure spijem kavo z mlekom in me čisto nič ne boli. Sem pa tudi začel jemati surov česen, pač kot česen. Fin za popizdit, samo iz gobca pa mi smrdi za znoret.
Softi, sem ti PM poslal