Imaš kak link za česnove strong kapsule iz USA, ker ja so različne doze
Persen je pa najbrž za pomirjanje. Ker kukr berem je stres/napetost tud en večjih sranjev za želodec
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Garlic-Oil-1-500-mg-250-Softgels/599
Do 22€ skupaj s poštnino (cca 5-6€) naj ne bi bilo carine. Torej, si naročiš 2 komada in imaš mir 1 dobro leto za 20€.
Ranital se kupi.Leta, a, fantje? Jamramo kot stari dediji.
Tudi sam sem imel veliko težav z zgago, refluksom in kislino. K sreči mi je Nolpaza pomagala. Pojedel sem 2 štatli po 2 tableti na dan (nisem šel do dohtarce po tiste tamočne) in se porihtal. Hvala bogu.
Še ena zadeva, ki zelo pomaga pri teh zadevah, se imenuje Ranital. Žal pa so zgolj na recept. Priporočam. Sam na nekaj let naredim kakšno 14-dnevno kuro s temi zdravili in tok, tok, nimam težav z želodcem, čeprav me je svoj čas zelo zafrkaval.
Eliminacija alkohola je pa prvi korak k izboljšanju.
No, evo...sem zdej spil crno kavo brez cukra na prazen zelodec in ze cutim zganje od zelodca do sredine poziralnika
morda dober nasvet za disc;
Še je čas, da na kakem nepokošenem travniku poiščeš rman in si iz njegovih koškov belih cvetov pripraviš poparek ter ga piješ (dva cvetova v dcl vrele vode, par minut). Deluje izredno hitro. Lahko si kupiš suh rman v lekarni, pri zeliščarjih na trgu..... Rman naberi na zalogo, ga posuši na zraku in shrani v papirnati vrečki.
Gotovo te bo nehalo boleti in napenjati. Rman ni škodljiv in je naraven. Čaj med drugim ureja delovanje ledvic, povečuje apetit, odpravlja pa tudi napenjanje, motnje v jetrih, vnetje želodca in črevesja, želodčne krče, skrbi za redno odvajanje.....Si ob težavah kdaj pojedel navadni jogurt. Morda ti pomaga.
Vse to je pomagalo tudi meni, preverjeno.Če uporabljaš za pripravo hrane, pogrevanje mikrovalovno pečico, se je izogibaj !! Kava z mlekom je res "strup". Nekateri zato pijejo kavo z vodo 1:1. Do 4 kave na dan je več kot dovolj, vsaka naslednja bolj škodi.
je treba pit kavo na prazen želodec, če ti škoduje?Ma sej ga majo tud v DM-u...
Gatto???