Težave s T-2 televizijo :S

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Če misli naprej imeti xDSL pri katerem koli ponudniku preko teh kablov, jih je v vsakem primeru dobro vzpostaviti v najboljše možno stanje: zamenjati interno instalacijo in pregledati za zarjavele kontakte na Telekomovi parici.

Znižanje sinhronizacije modema pomaga, saj DSL žrtvuje hitrost za stabilnost in tako povzroči več izgubljenih paketov. Lahko se seveda menja ponudnika, samo to ni prvi korak. Poleg tega je pri nižji hitrosti že delovalo v redu pri T-2.

kritik

Pripravnik
3. nov 2008
60
0
6
Ne vem, kaj je narobe z mojim TV aparatom. Delajo vsi programi T-2 televizije razen Fox news zvoka. Ali je to napaka v moji televiziji, T-2 napravi ali kaj tretjega. Ker ponudnik ni zagarantiral podnapisov je zelo težko slediti vsem novicam na omenjenem programu.
Skratka kakšna ideja?

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Nekje na t-2 neuradnem forumu sem se mi zdi prebral, da je problem v aminotu...na motoroli baje dela normalno.

jinetera

Pripravnik
7. sep 2007
551
9
18
Ni potrebno omejevat uporabo interneta, da bi bolje delovala IPTV. Vsaka storitev ima rezervirano pasovno širino. Če imaš naročeno internetno hitrost npr. 8/1 in 1x IPTV, bi moral biti modem sinhroniziran vsaj na 12/1. Če ISP tega ne more zagotoviti ("preklop TV" profil za oddaljene naročnike), bi moral obvestit naročnika.