Testna vožnja

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Ne vse, cena je tretjino nižja, kot bi jo imel Subaru pri nas, če ne bi avto obstajal kot Toyota.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
Se pardoniram.ni bil malgaj,ampak selmar na ptujski.in nisem bil v salonu s kravato,pac pa sem poslal mejl in poklical.pri vseh ostalih je slo,samo pri bmw ne.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Ah ne s takšnimi o kravati. Vsak, ki stopi v salon in se želji peljati, to lahko dobi. Seveda pa pogoje testne vožnje zmeraj določa avtohiša.
Če pa ti pokličeš in praviš, da bi imel avto za čez vikend, pa to ni v skladu s politiko poslovanja, pa se pač moreš sprijaznit.

Definitivno pa v primeru nakupa in interesa določenega vozila pridejo ljudje v salon. Slepo obljubit po telefonu testno vožnjo z avtom, ki stane 30k ali precej več, pa bi bilo veliko tveganje prodajalca.

Sigurno se da povsod dogovorit po telefonu ali emailu za testno vožnjo v spremstvu prodajalca.

BTW zakaj toliko testov nekih različnih avtov od 8k eur pa do 30k?

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
to so testi v obdobju dveh let. lani smo kupovali mestni avto za ženo, letos karavana zame. doma sta c3 in c5. nekak majo največ posluha za stranke in ne skoparijo s popusti. do zdaj sem bil s citroeni zadovoljen (zadnjih 14 let). sem pa razmišljal tudi v drugih smereh ... ampak je pretrdo, premalo ali predrago ... pa edino bmw je kompliciral s testno vožnjo ... verjamem pa, da je za ceno nad 30.000 evrov nujno, da se še en zraven pelje :)

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Škoda, da kupuješ popust in manj avto.
grin1.gif

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
ne, kupujem udobno vozilo za prevoz od a do b, seveda ne največ avta za moj denar (kia), ampak tisto, kar mi je všeč (bmw, citroen, opel itd), ima preverjeno tehniko (fsi našteti z izjemo renaulta) in ne povzroči pretresa v družinskem buđetu (skoraj fsi z izjemo premiuma, kamor spada bmw). in to je to. jaz njim keš, oni meni avto, ki mora delat. če ga lahko prej sprobam, je dodaten plus. as simple as that ... ko bom mel pa odrasle otroke in ne bom več toliko vlagal v njih, bo pa morda tudi propeler pri bajti ... če se bo seveda dalo zmanit za testnega za kak dan :)

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Ne vse, cena je tretjino nižja, kot bi jo imel Subaru pri nas, če ne bi avto obstajal kot Toyota.

Ti to resno? Ker že zdaj je cena dosti previsoka za to kar dobiš.

ambroz

Pripravnik
27. apr 2010
116
0
16
ksz

Saj res, koliko vas je tukaj zaposlenih pri avtohišah (in prodajate avte ali ste v bližini prodaje)?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
Citat:
Uporabnik tejc007 pravi:
Matey upam, da si jim ga saj opral preden si ga vrnil
smile-1.gif

Normalno... opral, posesal, natankal... kje nebi, sem ga moral ker je bil povsod ampak res povsod tako blaten, da je bilo joj
grin1.gif